Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

«Προβληματισμένη» η Ελένη Μενεγάκη - Αποκάλυψε τον διάλογο με τον Άγγελο Λάτσιο (video)

«Λέω, παιδί μου...»

30 Μαΐου 2023 14:42
«Προβληματισμένη» η Ελένη Μενεγάκη - Αποκάλυψε τον διάλογο με τον Άγγελο Λάτσιο (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Στην επίδειξη της νέας συλλογής ρούχων των MI-RO βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29/5 η Ελένη Μενεγάκη συνοδευόμενη από τον γιο της Άγγελο Λάτσιο. Με την ευκαιρία δείτε την συγκινητική εξομολόγηση για τον γιό της.

Με μια αναφορά σε αυτή της την έξοδο ξεκίνησε τη σημερινή της εκπομπή η παρουσιάστρια που όπως είπε της φαινόταν πολύ περίεργο το γεγονός ότι βρισκόταν σε μια τέτοια εκδήλωση με τον γιο της. Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως προηγουμένως είχε προτείνει στις δυο μεγαλύτερες κόρες της Βαλέρια και Λάουρα να τη συνοδεύσουν αλλά και οι δυο αρνήθηκαν.

«Χθες πέρασα πάρα πολύ ωραία και νιώθω και ένα εσωτερικό γαργάλημα, είναι η χθεσινή μου βόλτα στους MI-RO μαζί με τον Άγγελο. Μου φαινόταν τόσο περίεργο που πήγαινα με το παιδί μου. Θέλω να σας πω ότι ρώτησα τρία παιδιά για πρώτη φορά στη ζωή μου αν θέλουν να έρθουν μαζί μου, να δουν πως είναι που θέλω κι εγώ, που μια φορά τον χρόνο βγαίνω, να πάμε μαζί.

Τρώω την πρώτη πόρτα από το πρώτο που μου λέει, “δε μπορώ, τελείωσα το σχολείο, δε θα είμαι εδώ, θα είμαι εξωτερικό”. Πάει το πρώτο, πάω στο δεύτερο, “παιδί μου, με τη μανούλα, θέλεις να πάμε μαζί, να δεις πως είναι…”, “απαπα, έχει φωτογράφους εκεί, δε μου αρέσουν αυτά”.

Πάω στο τρίτο, μου λέει, “τι κάνουν εκεί”, “τίποτα λέει κοιτά, κάνουν πασαρέλα”, και μου λέει “ναι θέλω”. Ποτέ δε μπορείς να υπολογίζεις για κανένα παιδί και για κανένα θέμα ποια είναι η διάθεσή τους για το τι θέλουν να κάνουν με τους γονείς τους. Νομίζεις ότι το φαντάζεσαι. Μόνο τη Μαρίνα δε ρώτησα αλλά νομίζω θα μου έλεγε, “ναι μανούλα”» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Μούδιασε» η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής: «Παντρεύτηκε ο Πάνος Μιχαλόπουλος; Τον έχω...»

Για τους γάμους που έγιναν το σαββατοκύριακο μίλησαν η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της. Μια συνωνυμία ήταν αρκετή για να «μουδιάσει» η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής, όταν ειπώθηκε ότι παντρεύτηκε ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Όταν έφτασαν στην Ελίνα Κέφη, η Ελένη πάγωσε προς στιγμήν, όταν άκουσε το όνομα του συζύγου της Ελίνας.

Ε.Μ.: Μου είπαν το πρωί για την Ελίναν και λέω “η Ελίνα;”.

Ε.Χ.: Ένα νέο ξεκίνημα στον έγγαμο βίο με τον αγαπημένο της Πάνο Μιχαλόπουλο…

Ε.Μ.: Με ποιον αγαπημένο της;

Ε.Χ.: Πάνο Μιχαλόπουλο.

Ε.Μ.: Τι Πάνο Μιχαλόπουλο;

Ε.Χ.: Έτσι τον λένε τον άνθρωπο.

Ε.Μ.: Λέω κι εγώ, τον έχω χάσει τον άνθρωπο, θα τον πετύχω σε γάμο κατευθείαν; Εγώ αυτόν σκέφτηκα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share