Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δύσκολες στιγμές για την Εριέττα Κούρκουλου: «"Έφαγα" πολύ ξύλο!»

«Μεταφράστηκε ως ότι είμαι πλουσιόπαιδο και δεν έχω τι να κάνω με τον χρόνο μου»

30 Μαΐου 2023 09:38
Δύσκολες στιγμές για την Εριέττα Κούρκουλου: «
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Εριέττα Κούρκουλου ξεκίνησε ένα νέο επαγγελματικό βήμα, κάνοντας podcast με τίτλο Kind Talks. Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου αποκάλυψε πως ασχολήθηκε με τον φιλοζωία και ίδρυσε το Save a Greek Stray.

«Είμαι μαμά, αυτός είναι ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωής μου αυτή την περίοδο, είμαι σύζυγος εξίσου σημαντικός ρόλος. Είμαι γνωστή για τον φιλοζωικό μου ρόλο, τον βιγκανισμό και τον φιλανθρωπικό μου έργο, ελπίζω» ανέφερε η Εριέττα Κούρκουλου στην έναρξη του podcast της. Παράλληλα, μερικές φωτογραφίες με τον αδερφό της, Φίλιππο, δημοσίευσε η Εριέττα Κούρκουλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τα γενέθλιά του

Δύσκολες στιγμές για την Εριέττα Κούρκουλου

«Μεγάλωσα, καθώς ξέρετε σε μια πολύ προνομιακή θέση με δύο πολύ βαριά επίθετα, τα οποία ήταν μεγάλο βάρος, καθώς μεγάλωνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεγαλώσω τα πρώτα χρόνια σε ένα αρκετά έως πολύ προστατευμένο περιβάλλον που δεν υπήρχαν άσχημα πράγματα και ο κόσμος δεν υπέφερε.

Η δική μου πρώτη επαφή με την ασχήμια του κόσμου ήρθε όταν γυρνούσα από το νηπιαγωγείο και αντίκρισα ένα σκοτωμένο σκύλο. Με σόκαρε, με μπέρδεψε, δεν μπορούσα να καταλάβω πως βρέθηκε εκεί. Γύρισα σπίτι με δεκάδες ερωτήσεις πώς έγινε αυτό. Από εκείνη την μέρα άλλαξα ως άνθρωπο» περιέγραψε η 29χρονη.

Εριέττα Κούρκουλου

«Όταν ίδρυσα το Save a Greek Stray και βγήκε αυτή η προσπάθεια προς τα έξω έφαγα πολύ ξύλο. Ήταν μεγάλο μάθημα το ξύλο που έφαγα. Το ξύλο ήταν στην μορφή ότι ενώ εγώ έκανα κάτι από την καρδιά μου, το οποίο πίστευα αυτό μεταφράστηκε ως ότι είμαι πλουσιόπαιδο και δεν έχω τι να κάνω με τον χρόνο μου και κάνω κοινωφελείς σκοπούς για να βοηθήσω το image της οικογένειας. Είναι προφανές ότι κανείς δεν ξέρει τους γονείς μου και την οικογένειά μου. Το 2009 το να ενδιαφέρεσαι για τα ζώα ήταν ταμπού» τόνισε η Εριέττα Κούρκουλου.

«Δεν είναι cool να ασχολείσαι με κοινωφελείς σκοπούς, είναι cool να ασχολείσαι με το κουτσομπολιό…» τόνισε επίσης η Εριέττα Κούρκουλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share