Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Εριέττα Κούρκουλου: Οι φωτογραφίες με τον αδερφό της, Φίλιππο - «Ο μικρός, ο άπειρος, ο αφελής...»

Δείτε τις ευχές που του έστειλε

29 Μαΐου 2023 15:00
Εριέττα Κούρκουλου: Οι φωτογραφίες με τον αδερφό της, Φίλιππο - «Ο μικρός, ο άπειρος, ο αφελής...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μερικές φωτογραφίες με τον αδερφό της, Φίλιππο, δημοσίευσε η Εριέττα Κούρκουλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τα γενέθλιά του. Με την ευκαιρία, δείτε τι δουλειά κάνει ο «χρυσός» κληρονόμος.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια έγραψε:

«Σκέφτομαι πόσες φορές υποτιμάμε τον "μικρό"… Ο μικρός ο άπειρος, ο αφελής ο άτσαλος. Και όμως, ο μικρός έχει πολλά να μας μάθει! Τεράστια όνειρα, πάθος για την ζωή, αυθορμητισμό, τόλμη, και μια αυτοπεποίθηση που θα παρακαλούσαμε να έχουμε όλοι.

Έτσι και ο δικός μας "μικρός" μου μαθαίνει κάθε μέρα τα σημαντικότερα πράγματα – Να μην διστάζω να αγαπήσω με όλη μου την καρδιά, να μην ντρέπομαι να πάρω τον οποιονδήποτε μια τεράστια αγκαλιά όποτε το αισθανθώ, να μην φοβάμαι την ζωή, να τραγουδάω χωρίς να λογαριάζω τι θα πουν οι άλλοι και να θυμάμαι ότι ο μπαμπάς μας μπορεί να έφυγε, αλλά συχνά κάνει την εμφάνισή του μέσα από τον απεσταλμένο του σωσία.

Ένας μικρός που πολλές φορές αισθάνομαι ότι είναι μεγάλος γιατί η καρδιά του είναι τεράστια και το φως που μοιράζει τόσο δυνατό που σβήνει ακόμα τα βαθύτερα σκοτάδια!

Είσαι μια ευλογία για την οικογένειά μας και είναι τιμή μου να σε χαζεύω διακριτικά όσο μεγαλώνεις! Χρόνια Πολλά μεγάλε μου μικρέ. Σ’ αγαπώ σ’ αγαπώ σ’ αγαπώ. Η αδερφή σου» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Απίστευτη ομοιότητα: Ο γιος του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση τραγουδάει σε κουτούκι - Ίδιος ο πατέρας του

Ο γιος του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση σε ένα κουτούκι στο κέντρο της Αθήνας και ο φακός τον απαθανάτισε να τραγουδάει. Ο βενιαμίν της οικογένειας είναι ίδιος με τον αείμνηστο πατέρα του, καθώς η ομοιότητά τους είναι απίστευτη.

Ο 25χρονος Φίλιππος είναι το μικρότερο παιδί της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου και κρατά χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις.

Πρόσφατα, ο Φίλιππος Κούρκουλος βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας όπου διασκέδασε με τον Σταύρο Ξαρχάκο και τη σύζυγό του, Ηρώ Σαΐα.

Η Ηρώ Σαΐα δημοσίευσε στα stories της στο Instagram στιγμιότυπα από τη βραδιά, η οποία φαίνεται πως είχε πολύ κέφι. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε η Κάτια Δανδουλάκη για τον Φίλιππο Κούρκουλο.

Σε μία από τις φωτογραφίες, ο Φίλιππος Κούρκουλος ποζάρει χαμογελαστός, αγκαλιασμένος με τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Φίλιππος Κούρκουλος και Σταύρος Ξαρχάκος

Μάλιστα, στο βίντεο που ανέβασε η Ηρώ Σαΐα φαίνεται ο Φίλιππος να τραγουδάει μαζί με τους θαμώνες του μαγαζιού και η ομοιότητα με τον πατέρα του είναι συγκλονιστική!

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share