Σάββατο, 01 Ιουνίου 2024

Αποκαλυπτική η Άννα Βίσση: Έδωσε «στεγνά» τον διάσημο που ήταν ερωτευμένος με την Ελένη Μενεγάκη

Όλα στη φόρα από την τραγουδίστρια

23 Μαΐου 2023 17:32
Αποκαλυπτική η Άννα Βίσση: Έδωσε «στεγνά» τον διάσημο που ήταν ερωτευμένος με την Ελένη Μενεγάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άννα Βίσση είναι συνηθισμένη, ούσα ακομπλεξάριστη, στο να μας κάνει αποκαλύψεις, όταν μιλά δημόσια, με την ίδια να αναφέρεται στην Ελένη Μενεγάκη και να δίνει «στεγνά» τον διάσημο που ήταν ερωτευμένος με την παρουσιάστρια.

Μια συγκεκριμένη ανάμνηση που συνοδεύτηκε και από μία αποκάλυψη της Άννας Βίσση αναστάτωσε την Ελένη Μενεγάκη. «Να σου πω κάτι Ελένη μου, κάθομαι εδώ σε αυτή την πισίνα. Θυμάσαι που είχαμε εκπομπή εδώ με τον Καρβέλα; Σε είχε τρελάνει ο Καρβέλας τότε. Πρέπει να ήταν και κρυφά ερωτευμένος μαζί σου», είπε η Άννα Βίσση.

Η Ελένη Μενεγάκη, μετά και από μια αποκάλυψη του Καρβέλα για τον χωρισμό με τη Βίσση, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε, απάντησε: «Σιγά ρε Άννα. Τι είναι αυτά που λες τώρα; Τι είναι αυτά που μου λες σήμερα; Σήμερα μου τα λες; Μετά από 25 χρόνια;».

«Βόμβα» για την Άννα Βίσση: Η νέα σχέση με νεαρό γυμναστή που βγήκε στη φόρα (photo)

«Βόμβα» έπεσε για την προσωπική ζωή της Άννας Βίσση, η οποία σύμφωνα με πρωτοσέλιδο γνωστού περιοδικού φαίνεται να έχει σχέση με νεαρό γυμναστή.

Η Άννα Βίσση έχει πολλάκις απασχολήσει στο παρελθόν με τις σχέσεις της, με την ίδια να φαίνεται πως έχει… ανανεωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, βρίσκοντας εκ νέου τον έρωτα. Με την ευκαιρία, η γνωστή τραγουδίστρια δε δίστασε να ρίξει τα «καρφιά» της στον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Νταλάρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, που παραμένει ακμαιότατη έως και σήμερα, φαίνεται πως έχει βρει το νέο της ταίρι, όπως επισημαίνει το «Yes Magazine», στα μάτια ενός νεαρού γυμναστή, ο οποίος εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του και δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι έχει… πέραση στο γυναικείο κοινό.

Η Άννα Βίσση σε σχέση με νεαρό γυμναστή

Η τυχερή, όμως, είναι η Άννα Βίσση, η οποία του έκλεψε την καρδιά και οι δυο τους, όπως αναφέρει το περιοδικό, ζουν όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές μαζί. Κάπως έτσι, η ίδια δείχνει να είναι και πάλι ερωτευμένη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share