Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Σούσουρο με την Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ξεκίνησε στις 10 και τελείωσε στις 2.30 το βράδυ» - Αποκαλύψεις για το πρώτο ραντεβού με τον Θέμη Σοφό

«Δεν σας έχει τύχει να έρθει ένας άνθρωπος και να...»

18 Μαΐου 2023 12:05
Σούσουρο με την Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ξεκίνησε στις 10 και τελείωσε στις 2.30 το βράδυ» - Αποκαλύψεις για το πρώτο ραντεβού με τον Θέμη Σοφό
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια προσωπική αποκάλυψη έκανε το πρωί της Πέμπτης 18/5 η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day» για το πρώτο ραντεβού με τον Θέμη Σοφό. Παράλληλα, την δική της «βόμβα» για την υγεία της έριξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή τη δεύτερη γέννα της Φωτεινής Αθερίδου.

Με αφορμή δήλωση του Βαγγέλη Γερμανού, που είπε η «αύρα της γυναίκας μου είναι αστρικό σώμα, αλλάζει χρώμα όταν είμαστε σε στιγμές έρωτα», η Τίνα Μεσσαροπούλου ρώτησε την παρουσιάστρια: «Δεν μας είπες όμως το πιο σημαντικό. Τι αύρα είχε ο Θέμης Σοφός όταν τον γνώρισες;».

Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στο πρώτο της ραντεβού με τον Θέμη Σοφό, λέγοντας: «Για να είμαι ειλικρινής, δε θα πω για αύρα. Θα πω ότι το πρώτο ραντεβού ξεκίνησε στις 10 και τελείωσε στις 2.30 το βράδυ. Θέλω να πω ότι το θέμα είναι να υπάρχει ροή. Αν υπάρχει… Αλλά αυτό που λέει για την αύρα, δεν σας έχει τύχει να έρθει ένας άνθρωπος και να εισπράξετε αρνητική ενέργεια;».

Σούσουρο με την Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά τις αποκαλύψεις για το πρώτο ραντεβού με τον Θέμη Σοφό

Έριξε «βόμβα» η Σταματίνα Τσιμτσιλή για Χρηστίδου και Μαραντίνη: «Μου είπε η Σίσσυ στο τηλέφωνο...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε αρκετά να πει στην εκπομπή της για τη διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη, με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις της πρώτης.

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, λίγες ώρες πριν επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Σίσσυ Χρηστίδου μεταφέροντας πως προτεραιότητα είναι τα παιδιά της, απέχοντας η ίδια από δηλώσεις που αφορούν τον Θοδωρή Μαραντίνη και τη δικαστική τους διαμάχη.

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για Σίσσυ-Μαραντίνη

«Μιλήσαμε αρκετή ώρα στο τηλέφωνο εκείνη την ημέρα και το πρωί που σας είπα κάποια πράγματα που ένιωθε και αισθανόταν. Μου είπε ότι όλες οι πλευρές ήξεραν ότι επί της ουσίας η ίδια δεν θα μπει σε λεπτομέρειες γιατί ήθελε να προστατέψει τα παιδιά της», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και μετέφερε on air τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου: «Ο Θοδωρής είπε κάποια πράγματα ήταν δική του επιλογή, το ότι δεν ισχύουν, φαίνεται από τις δικαστικές αποφάσεις που έχεις βγει. Εγώ να βγω, να εκθέσω τον πατέρα των παιδιών μου και να πω πράγματα που θα μείνουν στο διαδίκτυο και που θα τα στεναχωρήσουν και μπουν τα παιδιά στη διαδικασία να θεωρήσουν ότι οι γονείς τους έρχονται σε μια δημόσια κόντρα, δεν θα το κάνω ποτέ».

Και κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μάλιστα μου είπε κάτι που μου έκανε εντύπωση, ότι το ήξερε ο Θοδωρής αυτό ότι δεν θα σηκώσει το γάντι για μια τέτοια δημόσια κόντρα», είπε η παρουσιάστρια του Happy Day για την επικοινωνία της με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share