Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» από Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήταν...»

Τι εξομολογήθηκε για το πρώην ζευγάρι;

10 Μαΐου 2023 13:26
Αποκάλυψη «βόμβα» από Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Πριν καιρό η παρουσιάστρια είχε κάνει μια αποκάλυψη «βόμβα» για τη γνωριμία τους, η οποία οφείλεται εν μέρει στη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από δώδεκα περίπου χρόνια σε ένα μαγαζί όπου έπιναν καφέ με διαφορετικές παρέες. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η διαφορά ηλικίας του Θέμη Σοφού με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η γνωριμία, ο έρωτας, ο γάμος τους και η απόκτηση των παιδιών τους έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, στους έξι μήνες που ήταν μαζί, έγινε η πρόταση γάμου και η παρουσιάστρια, μετακόμισε αμέσως στο σπίτι του γνωστού δικηγόρου όπως έχει αποκαλύψει η ίδια και μέσα από τις συνεντεύξεις της.

H 40χρονη σήμερα παρουσιάστρια βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό του δικηγόρου Θέμη Σοφού. Το ερωτευμένο ζευγάρι, που τον περασμένο Ιούνιο γιόρτασε 11 χρόνια γάμου, έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη- Εφραίμ. Για την Σταματίνα, ο γνωστός δικηγόρος είναι σύντροφος, συνοδοιπόρος και ένας υπέροχος μπαμπάς για τα αγγελούδια τους.

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας
Σταματίνα Τσιμτσιλή, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η εμπλοκή Σκορδά - Λιάγκα

Η Φαίη Σκορδά μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα είχαν μιλήσει από καιρό στη φίλη τους για την ύπαρξη του Θέμη και είχαν κανονίσει να πάνε στα μπουζούκια όλοι μαζί, όμως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του ποινικολόγου δεν του επέτρεψαν να παραστεί στην παρέα.

«Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήταν προξενητές με την έννοια ότι μας κανόνισαν ένα τυφλό ραντεβού με τον Θέμη, αλλά μου είχε μιλήσει η Φαίη για τον Θέμη δυο χρόνια νωρίτερα. Χαρακτηριστικά μου έλεγε πρέπει να βγεις με ένα καλό παιδί, ένα άλλο στυλ ανθρώπου που είναι για σένα. Δυο χρόνια μετά ήμουν στο Κολωνάκι και είδα τον Θέμη να πίνει καφέ με τους φίλους του και λέω αυτός είναι για τον οποίο μου είχε μιλήσει η Φαίη; Στην αρχή έλεγα ότι είναι κάτι δυσπρόσιτο για μένα» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η παρουσιάστρια.

Η πρωτοβουλία να γνωριστούν η Σταματίνα και ο Θέμης ανήκει στη Φαίη Σκορδά, η οποία από την πρώτη στιγμή ήταν σίγουρη για την χημεία του ζευγαριού. Την πρώτη τους χειραψία τελικά αντάλλαξαν σχεδόν μία εβδομάδα μετά, στην είσοδο του Sushi Square στο Κολωνάκι, όπου απόλαυσαν και το πρώτο τους δείπνο. «Υπήρξε φλερτ με την πρώτη ματιά. Μετά συναντηθήκαμε τυχαία ακόμα μία φορά και ακολούθησε το πρώτο μας ραντεβού. Όταν βγήκαμε, μου άρεσε πάρα πολύ, διότι βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέροντα όλα όσα συζητήσαμε. Μάλιστα, θυμάμαι πως είχαμε βγει από τις 9.00 το βράδυ και είχε πάει 2.00 μετά τα μεσάνυχτα χωρίς καν να το καταλάβω. Δεν σταματήσαμε να μιλάμε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share