Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Εξαφάνιση «θρίλερ» του Άγγελου Λάτσιου: Αγνοείται ο γιος της Ελένης Μενεγάκη!

Τι συμβαίνει με τον 20χρονο;

17 Μαΐου 2023 09:29
Εξαφάνιση «θρίλερ» του Άγγελου Λάτσιου: Αγνοείται ο γιος της Ελένης Μενεγάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλεί πρωτοσέλιδο γνωστού περιοδικού, το οποίο κάνει λόγο για εξαφάνιση «θρίλερ» του Άγγελου Λάτσιου. Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη φαίνεται πως αγνοείται. Με την ευκαιρία, δείτε το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του.

Το πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Yes» προφανώς αναφέρεται στη διαδικτυακή του απουσία, καθώς τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί από τα social media, με την τελευταία του ανάρτηση στο Instagram να είναι τον Ιανουάριο.

Ο μονάκριβος γιος της Ελένης Μενεγάκη φαίνεται πως απολαμβάνει τον έρωτά του με τη Γαία Μερκούρη και δε θέλει να διαφημίζει τη σχέση τους.

Δείτε το πρωτοσέλιδο

Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes» με Άγγελο Λάτσιο και Μενεγάκη
Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes»

«Ανοιχτοχέρης» ο Δημήτρης Κοντομηνάς: Το άγνωστο δώρο στον Άγγελο Λάτσιο πριν φύγει από τη ζωή

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν αρκετά ανοιχτοχέρης και αυτό ήταν γνωστό στον κύκλο του. Ο γνωστός επιχειρηματίας μέχρι το τέλος είχε μια άριστη σχέση με την Ελένη Μενεγάκη παρά την μεταγραφή της στο Mega. Ο ίδιος μερικά χρόνια πριν φύγει από τη ζωή και όταν η παρουσιάστρια υπαγόταν στο δυναμικό του Alpha είχε κάνει ένα μεγάλο δώρο στον Άγγελο Λάτσιο, το οποίο ήταν άγνωστο στους περισσότερους.

Ωστόσο, παρά το όμορφο δώρο του Δημήτρη Κοντομηνά η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να μην το κρατήσει και ο λόγος ήταν η φασαρία.

«Μας είχε στείλει -να είναι καλά- δώρο ο πρόεδρος σε κάποια γενέθλια των παιδιών μου, όταν ήταν ο Άγγελος 5 χρονών, ντραμς. Αλλά όχι ντραμς τύπου ένα κουτάκι τέτοιο. Καταλαβαίνετε πώς ήταν το παιδί 5 χρονών. Το έβγαλα έξω από το σπίτι» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, η παρουσιάστρια, συμπληρώνοντας: «

Να ‘ναι καλά ο πρόεδρός μας. Πραγματικά μου έστειλε δώρο… δωράρα, αλλά ήξερε τι σημαίνει αυτό μέσα σε ένα σπίτι κανονικό; Χτύπαγες και σηκωνόταν όλη η γειτονιά! Το πρωί εγώ έφευγα από το σπίτι, ερχόμουν εδώ. Το τι γινόταν στο σπίτι μου! Παιδιά το έβγαλα εκτός σπιτιού! Δεν τόλμησα ούτε δώρο να το κάνω! Μόλις είχα πρωτοέρθει εδώ, πριν από 13 χρόνια»

Δείτε την αποκάλυψή της

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share