Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερού: Αυτή είναι η 27χρονη κόρη της Ελένης Ράντου

Είναι σαν αδερφές

16 Μαΐου 2023 18:31
Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερού: Αυτή είναι η 27χρονη κόρη της Ελένης Ράντου
Από Ανθή Κουρεντζή

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έχουν φέρει μία κόρη στη ζωή την Νικολέττα Παπακωνσταντίνου, για την οποία και οι δύο ηθοποιοί σε δηλώσεις τους σε τηλεοπτικές κάμερες μιλάνε πάντα με τα καλύτερα. Με την ευκαιρία, δείτε την δίαιτα της ηθοποιού που την βοήθησε να χάσει 10 κιλά.

Η 27χρονη φαίνεται, πως έχει πάρει από την καλλιτεχνική φλέβα της οικογένειάς της. Μπορεί λοιπόν, η νεαρή κοπέλα να μην ακολούθησε το χώρο του θεάτρου, αλλά είναι ζωγράφος και απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.

Μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε η μητέρα της, Ελένη Ράντου την Κυριακή 14/5 στο Facebook εν όψει της γιορτής της μητέρας, μας έδειξε πόσο πολύ μοιάζουν, αλλά και πως έχουν μια πολύ δεμένη και αγαπημένη σχέση! (δείτε εδώ το ονειρικό σπίτι της οικογένειας).

Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου με την κόρη της

«Μανουλες ολου του κοσμου χρονια πολλα», έγραψε η Ελένη Ράντου!

«Η διάθεσή της...»: Κόλαφος ο Γιάννης Μπέζος για την Ελένη Ράντου!

Ο Γιάννης Μπέζος είχε μιλήσει στο παρελθόν στην εκπομπή Ooh la la! για τη φημολογούμενη κόντρα του με την Ελένη Ράντου, τονίζοντας πως η διάθεσή της δεν πάει προς τα...εκεί. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τις οικονομικές του απολαβές.

Με την Ελένη Ράντου έχετε κόντρα; Έχει δηλώσει ότι βαριέται και μόνο στην ιδέα να ανεβάσει μια ελληνική ταινία σε θεατρική παράσταση.

«Είναι μια προσωπική εκτίμηση. Πρώτη φορά το ακούω. Από σένα το ακούω αυτό. Όχι, τι κόντρα να έχω; Καμία κόντρα! Αυτό είναι μια προσωπική εκτίμηση. Η διάθεσή της και η καρδιά της δεν πάει προς τα εκεί. Είναι θεμιτό!»

Γιάννης Μπέζος και Ελένη Ράντου

Όσο για το θέμα που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό με τον Μάρκο Σεφερλή, ο Γιάννης Μπέζος, του οποίου το όνομα κάποια στιγμή είχε ακουστεί ως αντικαταστάτη σε εκείνον, είπε:

«Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε. Έγιναν προσπάθειες για αντικατάσταση, η εκτίμησή μου είναι ότι καλό θα ήταν να μην γίνει η παράσταση ή να κάνουν κάτι άλλο. Το ίδιο έργο με έναν άλλον άνθρωπο μετά από αυτή την αναστάτωση δεν νομίζω ότι θα έχει ενδιαφέρον», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπέζος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share