Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Γιάννη Μπέζo: «Δεν έχει μείνει τίποτα, τα έφαγα όλα για να...»

Τι αποκάλυψε για τις οικονομικές του απολαβές;

27 Φεβρουαρίου 2023 14:17
«Βόμβα» από Γιάννη Μπέζo: «Δεν έχει μείνει τίποτα, τα έφαγα όλα για να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Μπέζος σε συνέντευξή που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν είχε μιλήσει για τα έσοδα του, ρίχνοντας «βόμβα» και αποκαλύπτοντας πως δεν του έχει μείνει τίποτα, καθώς τα «έφαγε» όλα. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Ναταλία Τσαλίκη για την κρίση στο γάμο τους.

Ο δημοφιλής κωμικός δήλωσε χαρακτηριστικά ότι για να γυρίσει στην τηλεόραση, θα πρέπει να είναι καλοπληρωμένη η δουλειά την οποία θα αναλάβει, εξηγώντας στη συνέχεια:

«Τελείωσαν αυτά. Δεν μπορούμε να παίζουμε για την τιμή των όπλων. Αν είναι να βάλουν νερό στο κρασί τους οι ηθοποιοί, να το κάνουν όλοι».

Γιάννης Μπέζος τα έφαγα όλα

Και όταν ρωτήθηκε για τις δικές του υψηλές αμοιβές που λάμβανε όλα τα προηγούμενα χρόνια για τους τηλεοπτικούς ρόλους του, ο Γιάννης Μπέζος απάντησε με ειλικρίνεια: «Τα έφαγα όλα στο θέατρο. Τα ξόδεψα για να κάνω αυτό που ήθελα στο θεατρικό κομμάτι, δεν έμεινε κάτι σε μένα. Αλλά δεν μετανιώνω γι” αυτό, προς θεού, δεν το λέω με αρνητικό τρόπο. Ήθελα και το έκανα», είπε στο περιοδικό Tv Zapping.

Κόλαφος ο Γιάννης Μπέζος: «Περίμενα το θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου, γιατί...»

Ο Γιάννης Μπέζος, σε συνέντευξή που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν είχε μιλήσει για το θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου και όντας κόλαφος αποκάλυψε ότι περίμενε το χαμό του.

Παράλληλα και ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για το Βλάσση Μπονάτσο και αποκάλυψε πώς έμαθε ότι έφυγε από τη ζωή.

«Εμένα δεν μου έγινε πρόταση, ξέρω ότι συζητήθηκε όμως. Όχι, δεν θα το έκανα. Δεν μου αρέσουν τέτοια “μνημόσυνα”, πόσο μάλλον που δεν είναι πια μαζί μας ο Βλάσσης.

Τον γνώριζα από το ’82, που κάναμε με την Αλίκη την “Εβίτα”, και μετά παίξαμε μαζί σε επιθεωρήσεις κι όχι μόνο. Σοκαρίστηκα και πόνεσα πολύ απ’ το χαμό του, αλλά ναι, η αλήθεια είναι πως το περίμενα να συμβεί γιατί ζούσε επικίνδυνα.

Γιάννης Μπέζος και Βλάσσης Μπονάτσους στους Απαράδεκτους

Ήταν μια ιδιαίτερη περίπτωση, μια ξεχωριστή ιδιοσυγκρασία ο Βλάσσης, που λείπει σε όλους μας πάρα πολύ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share