Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Με τη Ναταλιά Τσαλίκη υπήρξαν ρωγμές...»: Το αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Γιάννης Μπέζος!

Τι εξομολογήθηκαν από κοινού για το γάμο τους;

25 Φεβρουαρίου 2023 00:05
«Με τη Ναταλιά Τσαλίκη υπήρξαν ρωγμές...»: Το αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Γιάννης Μπέζος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Μπέζος με τη Ναταλία Τσαλίκη δε δίνουν συχνά συνεντεύξεις και σχεδόν ποτέ δεν αναφέρονται στην προσωπική τους ζωή. Όμως το γνωστό ζευγάρι για πρώτη φορά αποκάλυψε πως υπήρξαν ρωγμές στο γάμο του.

Οι δυο τους πριν καιρό είχαν παραχωρήσει συνέντευξη στην εφημερίδα «realnews» και εξομολογήθηκαν πως ο γάμος του είχε διαστήματα δύσκολα. Παράλληλα, αυτή είναι η περιουσία που θα κληρονομήσει η κόρη τους.

– Σε λίγες μέρες συμπληρώνετε τριάντα χρονιά μαζί. Ποιο είναι το μυστικό;

Γιάννης Μπέζος: «Δεν υπάρχει κανένα μυστικό. Είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλο, όχι… πάνω στον άλλο! Αφήνουμε χώρο, αφήνουμε χρόνο, αφήνουμε ανάσες. Συμπορευόμαστε πάντα με αγάπη και με αληθινή αλληλοεκτίμηση».

Ναταλία Τσαλίκη: «Δεν υπάρχουν συνταγές που λένε κάποιοι. Υπάρχει βαθιά αλληλοεκτίμηση, μεγάλη αγάπη, όπως υπάρχει και μια διαρκής ανησυχία.

Γιάννης Μπέζος και Ναταλία Τσαλίκη

Δεν πρέπει να μένεις ήσυχος ούτε στην τέχνη, ούτε στη ζωή, δεν πρέπει να θεωρείς τίποτα δεδομένο και κεκτημένο, δεν πρέπει να έχεις σιγουριά! Πρέπει να δουλεύεις τη σχέση σου, να τη φροντίζεις να την προσέχεις με δόσιμο ψυχής. Τίποτα δεν κατακτιέται εύκολα. Και στο θέατρο γίνεται αυτό. Το ίδιο και στη ζωή!».

– Δεν αντιμετωπίσατε ποτέ δυσκολίες;

Γιάννης Μπέζος: «Υπήρξαν και σύννεφα, υπήρξαν και ρωγμές σε ποιον γάμο δεν υπάρχουν έπειτα από τόσα χρόνια. Όταν αγαπάς τον άλλο αληθινά και ουσιαστικά όμως όλα ξεπερνιούνται».

Ναταλία Τσαλίκη: «Το να είναι πάντα όλα καλά σε έναν γάμο είναι εξωπραγματικό, το γνωρίζουμε όλοι. Ναι, υπήρξαν ρωγμές δεν θα το κρύψουμε, αλλά δουλέψαμε πάνω σε αυτές και τις ξεπεράσαμε. Μετράμε τριάντα χρόνια μαζί και η αγάπη μας είναι πάνω απ’όλα!»

Πέταξε...βόμβα η κόρη του Γιάννη Μπέζου: «Από τους γονείς μου δεν υπάρχει...»

Στο θέατρο «Προσκήνιο» έκανε πρεμιέρα η παράσταση «Θείος Βάνιας» και οι τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών βρέθηκαν εκεί και μίλησαν με τους ηθοποιούς. Ανάμεσά τους και η Ηρώ Μπέζου, η κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη, η οποία έχει ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της.

«Δεν θα έρθουν να με δουν οι γονείς μου γιατί παίζουν και οι ίδιοι», είπε χαρακτηριστικά, ενώ δεν θέλησε να απαντήσει σε ερώτηση για το τι συμβουλές της έδωσαν. «Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό. Δεν υπάρχει συμβουλή από τους γονείς μου». Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι εδώ και 8 χρόνια ο σύντροφος της Ηρούς Μπέζου.

Για το αν έχει τηλεοπτικές προτάσεις: «Δεν με παρακαλάει και κανείς για να κάνω τηλεόραση. Έχουν υπάρξει δυνατότηες για κάστινγκ, αλλα δεν υπάρχει περιθώριο και αυτή η πρόθεση».

Δείτε όσα δήλωσε η Ηρώ Μπέζου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share