Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Υπονοούμενο Κατερίνας Καινούργιου για Αλέξη Γεωργούλη: «Βλέπεις άλλους από το περιβάλλον του να αποφεύγουν...» (Video)

«Δεν μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει ακόμη και μέσα στο σπίτι σου»

24 Απριλίου 2023 13:50
Υπονοούμενο Κατερίνας Καινούργιου για Αλέξη Γεωργούλη: «Βλέπεις άλλους από το περιβάλλον του να αποφεύγουν...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» την τοποθέτηση της Μαρίας Σολωμού για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο στενό περιβάλλον του ηθοποιού και Ευρωβουλευτή που απέχει από οποιαδήποτε δήλωση σχετικά με τις καταγγελίες για βιασμό εις βάρος του.

«Βλέπεις άλλους από το περιβάλλον του να αποφεύγουν...»

«Η Μαρία Σολωμού τοποθετήθηκε πολύ ωραία και την τιμά, γιατί βλέπεις άλλους από το περιβάλλον του Αλέξη Γεωργούλη να αποφεύγουν οποιαδήποτε δήλωση. Εγώ είμαι άνθρωπος που μπαίνω πολύ μπροστά για τους δικούς μου ανθρώπους, αν τον άλλον τον ξέρω καλά, θα μιλήσω και θα τον στηρίξω. Από την άλλη αν δεν είσαι μπροστά σε κάτι δεν μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει, ακόμη και μέσα στο σπίτι σου» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κόλαφος ο Φίλιππος Σοφιανός για Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν αισθάνομαι συνάδελφος με έναν άνθρωπο που ασκεί καθήκοντα Ευρωβουλευτή και κάνει γυρίσματα για τηλεπαιχνίδι»

Καταπέλτης ήταν ο Φίλιππος Σοφιανός για τον Αλέξη Γεωργούλη. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Σιγούρο εξαπολύοντας «πυρά» κατά του ευρωβουλευτή. Παράλληλα, ο Χάρης Ρώμας τοποθετήθηκε με τη σειρά του μέσω του «Breakfast@Star» για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, τονίζοντας ότι η Δικαιοσύνη δεν πρέπει να του χαριστεί, εφόσον είναι ένοχος.

«Δεν αισθάνομαι συνάδελφος με έναν άνθρωπο που ασκεί καθήκοντα Ευρωβουλευτή και κάνει γυρίσματα για τηλεπαιχνίδι»

«Δεν αισθάνομαι συνάδελφος με τον Αλέξη Γεωργούλη με έναν άνθρωπο που ασκεί καθήκοντα Ευρωβουλευτή και παράλληλα κάνει γυρίσματα για τηλεπαιχνίδι» είπε μεταξύ άλλων ο Φίλιππος Σοφιανός και συνέχισε: «Το τεκμήριο της αθωότητας είναι ισχυρό αλλά δεν είναι μακριά η ώρα της αλήθειας. Είναι θλιβερό για ένα κόμμα να βάζει ανθρώπους σε αυτή τη θέση επειδή είναι στην επικαιρότητα λόγω συγκυριών, μαζεύουνε ψηφαλάκια, δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Ο Γεωργούλης ξεκίνησε από μία σειρά που έκανε γκραν σουξέ από κει και πέρα ανοίξανε πέντε δρόμοι. Δεν είχε θητεία στο θέατρο ώστε να δείξει το ήθος του ως ηθοποιός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share