Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ματέο Παντζόπουλος: Η κρυφή ζωή του συζύγου της Ελένης Μενεγάκη και τα μυστικά που κρύβει!

Η ζωή του πριν γνωρίσει την παρουσιάστρια

23 Απριλίου 2023 16:27
Ματέο Παντζόπουλος: Η κρυφή ζωή του συζύγου της Ελένης Μενεγάκη και τα μυστικά που κρύβει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ματέο Παντζόπουλος μπήκε στις ζωές μας από τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη που εξελίχθηκε σε γάμο. Ποια ήταν η κρυφή του ζωή πριν τη γνωρίσει και ποια μυστικά δεν ξέραμε γι' αυτόν;

Ο Ματέο Παντζόπουλος γεννήθηκε το 1969 στο Λονδίνο και κατάγεται από τα Λιβάδεια της Άνδρου.

Σχολείο πήγε σε μεγάλο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα των Αθηνών, σπουδές έκανε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στα Οικονομικά στη Νέα Υόρκη, όπου και ασχολήθηκε εκτενώς με τον τομέα της Οικολογικής Επιχειρηματικότητας.

Είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco. Με την ευκαιρία, έτσι θα μοιράσει την περιουσία της η Ελένη Μενεγάκη.

Είναι ιδιοκτήτης μιας έκτασης στην Άνδρο, όπου και δημιούργησε ένα ξενοδοχείο εναλλακτικών διακοπών, εφαρμόζοντας όλα αυτά που σπούδασε στη Νέα Υόρκη.

Δείτε το βίντεο

Η μισή Άνδρος στα χέρια της Ελένης Μενεγάκη: Αυτή είναι η νέα έκταση που απέκτησε στο νησί η παρουσιάστρια (photo)

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να παρουσιάζει στην Αθήνα, αλλά φαίνεται πως... έχει ριζώσει στην Άνδρο, με τη ζωή της άλλωστε να βρίσκεται κατά κύριο λόγο στο νησί λόγω της διαμονής και της επιχείρησης του Ματέο Παντζόπουλου, ενώ και εκείνη έχει τις δικές της ενασχολήσεις.

Το νησί του Αιγαίου δείχνει να έχει γίνει... η Ιθάκη της ιστορικής παρουσιάστριας, που επενδύει για τα επόμενα χρόνια της ζωής της, αλλά κυρίως για το μέλλον των παιδιών της, στις εκτάσεις του.

Για αυτό το λόγο, σύμφωνα με το «Yes Magazine» η Μενεγάκη, που είδε και το σύζυγό της να επιθυμεί τη μόνιμη εγκατάστασή της, έχει αγοράσει μια νέα έκταση στην Άνδρο, αυξάνοντας τα εδάφη που της ανήκουν. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή πλαγιά, που φυσικά σκοπεύει να αξιοποιήσει και μένει να φανεί το τι ετοιμάζει στην περιοχή, εφόσον φυσικά αληθεύει το δημοσίευμα.

Yes Magazine Ελένη Μενεγάκη νέα έκταση

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share