Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα θυμάστε; Τα αξέχαστα «ξεμαλλιάσματα» της ελληνικής showbiz από το 1999 μέχρι σήμερα!

Πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν «σφαχτεί»

18 Απριλίου 2023 11:55
Τα θυμάστε; Τα αξέχαστα «ξεμαλλιάσματα» της ελληνικής showbiz από το 1999 μέχρι σήμερα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από το 1999 μέχρι σήμερα, όμως τα «ξεμαλλιάσματα» της ελληνικής showbiz έχουν μείνει αξέχαστα. Τα θυμάστε;

Ποιος έλεγε ότι ο Σάκης Ρουβάς είναι ο Σάκης Ρουφάς; Και ποια έλεγε ότι θα χαστούκιζε τον Τριαντάφυλλο; Αν τα λόγια μπορούσαν να δολοφονήσουν, τότε το καλλιτεχνικό μας στερέωμα θα ήταν γεμάτο πτώματα». Με την ευκαιρία, αυτοί είναι οι 8 διάσημοι που δεν ξέραμε ότι είναι αδέρφια.

Κάπως έτσι ξεκινάει το άρθρο που βρήκαμε στο Downtown από το μακρινό 1999. Σε αυτό, ο Πάνος Ζόγκας και η Ελίκα Σκανάτοβιτς συγκέντρωσαν όλες τις δηλητηριώδεις δηλώσεις που μας υποδεικνύουν τις ίντριγκες της εποχής. Απλά απολαυστικές!

Μαρινέλλα – Τριαντάφυλλος

Δηλώνει η Μαρινέλλα για τον Τριαντάφυλλο σε εβδομαδιαίο γυναικείο περιοδικό: «Θα ρωτούσα τον Τριαντάφυλλο αν είναι τραγουδιστής. Αν μου απαντούσε ναι, θα τον χαστούκιζα». Και ο Τριαντάφυλλος απαντά μέσα από το Nitro, γεμάτος σεβασμό: «Αν με χαστούκιζε η κυρία Μαρινέλλα, θα γύριζα και το άλλο μάγουλο. Η Μαρινέλλα θα μπορούσε να είναι γιαγιά μου και τη γιαγιά μου δεν θα τη χααστούκιζα ποτέ».

Δημητρίου – Βίσση – Πανταζής

Η Άντζελα Δημητρίου έκανε στο DownTown μία δήλωση που ακόμα και σήμερα μας συγκινεί: «Εγώ δεν ανέβηκα ποτέ στην πίστα με πεντάλφα ούτε βγήκα σαν βρικόλακας στην τηλεόραση ή με φίδια στα μαλλιά μου και ανάποδους σταυρούς. Ζούμε στην εποχή του χριστιανισμού ή του σατανά; Δεν βγήκα να δείξω την μπότα Gucci μέσα στην εκκλησία, απλά έτυχε να τη φοράω εκείνη την ημέρα». (Και η κυρία Βίσση έτυχε να φοράει την πεντάλφα εκείνη τη μέρα. Και λοιπόν;). Επίσης δήλωσε: «Ναι κάποιοι λένε ότι τραγουδάω με έντονο το σίγμα. Και πώς θέλετε να τραγουδάω, με έντονο το θθθ;».

Δημητρίου Πανταζής Βίσση αξέχαστα ξεμαλλιάσματα

Η Άντζελα, σε παλιότερη συνέντευξη ζωής στο Skai και σε μια έκρηξη συναδελφικής αγάπης, όταν τη ρώτησαν για τον πρώην εραστή της, Λευτέρη Πανταζή είπε: «Τον Λευτεράκη τον είχα να μου κάνει δεύτερη φωνή. Τι να μας πει τώρα ο Λευτεράκης»; Όταν δεν τη ρώτησαν για την Καίτη Γαρμπή και τις φωνητικές της ικανότητες, τοποθετήθηκε κι εκεί, λέγοντας: «Εντάξει, καλό κοριτσάκι η Καιτούλα». Αλλά η Άντζελα ως γνωστόν είναι ανεξάντλητου ρεπερτορίου και γι’ αυτό όταν τη ρώτησαν τη γνώμη της για τον Σάκη Ρουβά είπε λακωνικά: «Κρίμα, και είναι ωραίο αγόρι».

Μενεγάκη – Λάσπα – Δρούζα

Η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε στο DownTown σε ερώτηση – παγίδα για το πώς της φαίνεται η Κατερίνα Λάσπα: «Δεν την έχω δει. Αλλά αφού δεν τη δεν τη βλέπουν οι τηλεθεατές θα κάτσω να τη δω εγώ;». Επίσης, σε ερώτηση για το αν η ατάκα που είπε στους παρουσιαστές του «Κάτσε Καλά» – «ευτυχώς φέτος διώξατε όλα τα κακά στοιχεία» – αφορούσε στην Άννα Δρούζα, σχολίασε: «Δεν θα απαντήσω για παρουσιαστές που δεν με αφορούν».

Μενεγάκη Δρούζα Λάσπα αξέχαστα ξεμαλλιάσματα

Μικρούτσικος – Κορομηλά

Ο Αντρέας Μικρούτσικος, σε ερώτηση για το αν η Ρούλα Κορομηλά είναι η εθνική μας τηλεπαρουσιάστρια, απάντησε με μια έκφραση αφαιρετικής κομψότητας: «Τρίχες κατσαρές που είναι η Ρούλα εθνική τηλεπαρουσιάστρια».

Αδαμαντίδης – Χρονοπούλου

Όταν έγινε το γνωστό θερμό επεισόδιο ανάμεσα στη Νένα Χρονοπούλου και το μάνατζερ του Θέμη Αδαμαντίδη, η γυναίκα του Θέμη, Λένα, απάντησε για την ερωτική της αντίζηλο με μεγαλοψυχία και ευγένεια: «Τι με ρωτάτε, καλέ; Φαίνεται η ηλιθιότητά της!». Και ο Θέμης υπερθεμάτισε: «Τι είναι η γυναίκα μου; Χρονοπούλου;». Η Νένα Χρονοπούλου για την ίδια υπόθεση: «Θα μιλήσω και δεν θέλω». Βέβαια, η Νένα το ξανασκέφτηκε και πήρε σβάρνα όλα τα κανάλια για να μάθουμε όλες τις καυτές λεπτομέρειες.

Αδαμαντίδης Χρονοπούλου αξέχαστα ξεμαλλιάσματα

Σακελλαρίου – Σαρρή

Η Ρίτα Σακελλαρίου, όταν η Έφη Σαρρή ξέχασε να αναφέρει ότι μαζί της εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο και η Κατερίνα Στανίση, αποφάσισε να υπερασπιστεί το αίμα της και είπε: «Όταν έχεις καβαλήσει το καλάμι πρόσεχε να μην σου μπει στο κωλαράκι. Η Έφη Σαρρή ξέρει να πηγαίνει μπροστά μόνο με τον πισινό και τα μπούτια έξω». Η Έφη Σαρρή της απάντησε μέσω βραδινού talk show στο Skai λέγοντας: «Δεν μιλάω για γυναίκες μεγάλης ηλικίας, γιατί μου πέφτει το επίπεδό μου». Και φυσικά η Έφη δεν θέλει τα πράγματα να πέφτουν, μόνο να ανεβαίνουν, και φροντίζει εντατικά γι’ αυτό.

Βανδή – Βίσση

Δέσποινα Βανδή: «Η Βίσση είναι 30 χρόνια στο τραγούδι κι εγώ είμαι 30 χρονών». Το τι απάντησε η κυρία Βίσση στην κυρία Βανδή έγινε γνωστό μόνο σε στενό οικογενειακό κύκλο….

Καρακατσάνης – Ρουβάς

Ο Θύμιος Καρακατσάνης, γνωστός λάτρης των τεχνών, αναφέρεται στον Σάκη Ρουβά, ως ο κύριος Ρουφάς.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share