Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έξαλλος ο Μάρκελλος Νύκτας με τον Αντώνη Κανάκη: «Ήταν καθαρά σεξουαλικό υπονοούμενο...»

Ξέσπασε ο γνωστός σχεδιαστής

18 Απριλίου 2023 13:55
Έξαλλος ο Μάρκελλος Νύκτας με τον Αντώνη Κανάκη: «Ήταν καθαρά σεξουαλικό υπονοούμενο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε ο Μάρκελλος Νύκτας. Ο γνωστός σχεδιαστής, όντας έξαλλος, αναφέρθηκε στην καυστική ανάρτηση που έκανε στο Facebook, όπου έριξε τα βέλη του κατά του Αντώνη Κανάκη και της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, τονίζοντας πως ήταν καθαρά σεξουαλικό το υπονοούμενο του παρουσιαστή και της ομάδας του.

«Δεν χρειάζεται να σας τον συστήσω. Είναι γνωστός και η παρέα των Ντάλτονς που ούτε μια τους εκπομπή δεν έχω δει… αυτό που δεν ξέρετε ή έχετε ξεχάσει, με έκραζε αυτό το καθαρόαιμο αρσενικό χωρίς αιδώ και κατ’ εξακολούθηση σε κάθε εκπομπή ονομαστικά με απερίγραπτη ειρωνεία, κακαρίζοντας και σκασμένος στα γέλια με τους άλλους που του κρατάνε την ουρά», έγραψε μεταξύ άλλων ο Μάρκελλος Νύκτας στο Facebook.

«Έπρεπε να κινηθώ νομικά αλλά δεν υπήρχε τότε ο αντιρατσιστικός νόμος. Φτου σας και πάλι φτου σας, τραμπούκοι», επισημαίνει ο γνωστός σχεδιαστής. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Αντώνης Κανάκης για τις οικονομικές απολαβές του από την τηλεόραση.

Ο Μάρκελλος Νύκτας μίλησε στη Μαρία Βλάχου για το θέμα, αναφέροντας: «Παλιότερα που ήμουν στην τηλεόραση, είχαν πάρει σχοινί κορδόνι αυτός και η παρέα των Ντάλτονς και ανέφεραν το όνομά μου. Ο λόγος ποιος ήταν να γελάει κάποιος με εμένα; Έπαιρναν υλικό και με έκραζαν. Είχαν σβήσει και το φως και έπεφταν κάτω και χτυπιόντουσαν. Ποιος ήταν ο λόγος που το έκανε;».

«Ήταν καθαρά σεξουαλικό υπονοούμενο. Αν αυτό συνέβαινε τώρα, αμέσως θα έκανα κάτι, εφόσον υπάρχει η πλάτη του νόμου. Τότε δεν μπορούσα να κάνω κάτι», τονίζει στη συνέχεια.

«Υπάρχει ρεύμα εναντίον τους γιατί έχουν κάνει ανομήματα, εγώ δεν έχω κάνει κάτι, δεν έχω προσβάλλει κάποιον. Πέρα από αυτό, δεν υποστηρίζω μόνο τον εαυτό μου, υποστηρίζω και νέα παιδιά», σημειώνει κλείνοντας ο Μάρκελλος Νύκτας.

«Τον Κανάκη ή εμένα;»: Έξαλλη η Ρούλα Κορομηλά ζητούσε την απόλυσή του!

«Τον είδες τι έλεγε ο Κανάκης για εμάς; Λοιπόν, αποφάσισε ή εμένα ή αυτόν!» είχε πει η Ρούλα Κορομηλά πριν χρόνια στον διευθυντή του σταθμού, ζητώντας δήθεν την απόλυση του παρουσιαστή.

Μία σάτιρα των «Ράδιο Αρβύλα» για το τέλος του Big Brother, φέρεται να είχε ενοχλήσει την παρουσιάστρια η οποία μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή, είχε ζητήσει την απόλυση του Αντώνη Κανάκη. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε ο Ρούλα Κορομηλά για το λόγο που δεν θέλει να παντρευτεί ξανά.

Η Ρούλα Κορομηλά όμως δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την τηλεκριτικό Πόπη Διαμαντάκου με την οποία είναι γνωστή η κόντρα τους.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις και τα… καμώματα της Ρούλας Κορομηλά:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share