Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πολλά τα λεφτά για τον Αντώνη Κανάκη: «Δεν το έχω αρνηθεί ποτέ ότι απέκτησα...»

Τι αποκάλυψε;

31 Μαρτίου 2023 16:31
Πολλά τα λεφτά για τον Αντώνη Κανάκη: «Δεν το έχω αρνηθεί ποτέ ότι απέκτησα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τα πολλά λεφτά που έχει βγάλει μέσα από την τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια είχε μιλήσει ο Αντώνης Κανάκης σε παλαιότερη συνέντευξή του, τονίζοντας πως δεν το έχει αρνηθεί ποτέ. Με την ευκαιρία, δείτε το άγριο ξέσπασμα του παρουσιαστή.

Τροχοπέδη για τον Αντώνη Κανάκη αποτέλεσε κατά καιρούς ο φόρτος εργασίας που απαιτεί η δουλειά του. Όπως δήλωσε στο περιοδικό «TV Έθνος»: «Κατά καιρούς με είχε απομονώσει, μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα στην ψυχολογία μου και είναι κάτι που σταδιακά προσπαθώ να διαχειριστώ καλύτερα».

Ο Αντώνης Κανάκης μίλησε επίσης για τον έρωτα λέγοντας ότι «δεν τον φοβάται, αλλά σίγουρα κρατάει πράγματα για τον εαυτό του».

Αντώνης Κανάκης λεφτά

Όσο για τα σχόλια ότι έχει γίνει πλούσιος από την τηλεόραση, απάντησε: «Είναι αναπόφευκτο έπειτα από τόσα χρόνια ενασχόλησης με την τηλεόραση, να έχω αποκτήσει χρήματα. Εξάλλου, δεν το έχω αρνηθεί και ποτέ. Όμως ούτε τα χρήματα, ούτε η τηλεόραση μπορούν να σε κάνουν πλούσιο στη ζωή».

Στην ερώτηση αν θα δεχόταν κούρεμα στις αποδοχές του, είχε δηλώσει ότι «αυτό εξαρτάται από τους λόγους για τους οποίους θα μου ζητηθεί κάτι τέτοιο».

Ο τσακωμός που έφερε «σεισμό»: Η κόντρα με τον Γιάννη Λάτσιο που «εξαφάνισε» τον Αντώνη Κανάκη

Ο Αντώνης Κανάκης έχει γράψει μοναδική ιστορία με την παρέα από τη Θεσσαλονίκη στα τηλεοπτικά χρονικά, περνώντας τα τελευταία χρόνια από αρκετές αναταραχές, με τελευταία αυτή των αποκαλύψεων για τα ροζ βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Νωρίτερα, βέβαια, δεν είχαν συμβεί λίγα και όλα είχαν ξεκινήσει από τον ΑΝΤ1. Μπορεί ο παρουσιαστής τώρα να έχει γυρίσει στο σταθμό, ο οποίος μάλιστα αποφάσισε να στηρίξει την νέα προσπάθεια του «Ράδιο Αρβύλα», αλλά πριν από μερικά χρόνια η ένταση και οι διαφωνίες έμοιαζαν με χάσμα αγεφύρωτο, με αποτέλεσμα ο Κανάκης να αποχωρήσει.

Ένα γεγονός, που έπαιξε σίγουρα το ρόλο του, ήταν η φιλία με τον Γιάννη Λάτσιο, που εξελίχθηκε σε μεγάλη κόντρα.Λεπτομέρειες για τον τσακωμό τους δεν έχουν βγει στην επιφάνεια αλλά η αλήθεια είναι πως ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Λάτσιος, μετά από μια στενή φιλία χρόνων πλέον δεν ανταλλάζουν ούτε καλημέρα. Αφορμή είχε σταθεί η προηγούμενη συνεργασία τους στον ΑΝΤ1. Οι δυο άντρες φαίνεται να μην συμφωνούσαν τόσο για τα χρήματα, όσο και για την ώρα και την ημέρα προβολής του «Ράδιο Αρβύλα».

Ο λόγος του καβγά και... οι αντίθετοι δρόμοι

Ο Γιάννης Λάτσιος ήθελε το «Ράδιο Αρβύλα» περισσότερες ημέρες από την Δευτέρα που προβαλλόταν, όμως αυτό έβρισκε αντίθετο τον Αντώνη Κανάκη, ενώ ένα θέμα που ακόμη είχε προκύψει και παίζει σημαντικό ρόλο είναι και το οικονομικό.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο Αντώνης Κανάκης επέστρεψε στον ΑΝΤ1 όταν αποχώρησε ο Γιάννης Λάτσιος. Το σημαντικό για τον πρώτο, βέβαια, ήταν η ίδια η επάνοδός του στο τηλεοπτικό σκηνικό, με τη διαμάχη αυτή πάντως να τον έχει οδηγήσει για λίγο καιρό στην αναζήτηση νέας τηλεοπτικές στέγης, προτού προχωρήσει στην ατυχή συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, ενώ πριν από το νέο συμβόλαιο με το κανάλι του Αμαρουσίου, πέρασε και από το Open, όπου βρίσκεται τώρα ο Λάτσιος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share