Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα είπε «έξω απ'τα δόντια» ο Αντώνης Κανάκης: «Απίστευτο θράσος, το τι χυδαία βγαίνουν και λένε...»

Έξαλλος ο παρουσιαστής

10 Μαρτίου 2023 21:12
Τα είπε «έξω απ'τα δόντια» ο Αντώνης Κανάκης: «Απίστευτο θράσος, το τι χυδαία βγαίνουν και λένε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με το Ράδιο Αρβύλα ήρθε εκτάκτως ο Αντώνης Κανάκης μαζί με την τηλεοπτική του παρέα το βράδυ της Παρασκευής, αντί του νέου επεισοδίου του Βινυλίου, στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Ο ίδιος τα είπε «έξω απ'τα δόντια», κάνοντας λόγο για απίστευτο θράσος!

Ο παρουσιαστής θέλησε να εκφράσει, εκ νέου, την οργή και την αγανάκτηση για τα απόνερα που αφήνει η εθνική τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη βυθίζοντας στη θλίψη την κοινωνία.

Ειδικότερα, ο Αντώνης Κανάκης τόνισε χαρακτηριστικά πως «στην Γερμανία επειδή υπάρχει αξιοκρατία, δεν υπάρχει δηλαδή μόνο ιεραρχία και επετηρίδα, ένας νέος άνθρωπος αν έχει το περιεχόμενο, αν έχει τα προσόντα και αν έχει τις ικανότητες πάτα αμείβεται.

έξαλλος ο Αντώνης Κανάκης

Όχι οικονομικά, θέλω να πω πως αναγνωρίζεται. Στην Ελλάδα θα πρέπει να περιμένει, να περάσει από όλα τα κανάλια κομματοσκυλίασης για να οδηγηθεί εκεί που πρέπει να οδηγηθεί εάν έχει σχέση με το δημόσιο. Δηλαδή, εντάξει, είμαστε παιδιά…».

«Αυτή την εβδομάδα είναι τα χτυπήματα τα ψυχολογικά τόσα πολλά. Το ένα και το βασικότερο, βέβαια, είναι αυτό που συνέβη και έρχεται σε αυτό που συνέβη το θράσος όλων των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για αυτό. Το θράσος τους, το τι βγαίνουν και λένε, το τι χυδαία βγαίνουν και λένε.

Νομίζουν με το μυαλό τους ότι βρίσκονται σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι και θέλουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Αυτό το απίστευτο θράσος τους, το οποίο αποτελεί μια βία σε ανθρώπινο επίπεδο αδιανόητη» πρόσθεσε, σε έντονο ύφος, ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα τη νύχτα της Παρασκευής στον ΑΝΤ1.

Κόλαφος ο Αντώνης Κανάκης: «Δεν έχουν καν την τσίπα, δεν περιμέναμε κανένας από αυτούς να χαμπαριάσει...»

Κόλαφος ήταν ο Αντώνης Κανάκης για τη διαπλοκή μεταξύ συγκεκριμένων δημοσιογράφων και πολιτικών εξουσιών μετά την τραγωδία στα Τέμπη. «Δεν έχουν καν την τσίπα, δεν περιμέναμε κανένας από αυτούς να χαμπαριάσει...» ήταν μερικά από τα αιχμηρά λόγια του παρουσιαστή, μετά την σφοδρή επίθεση που δέχτηκε.

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως «δεν περιμέναμε κανένας από αυτούς να χαμπαριάσει και να αλλάξουν στο παραμικρό στάση, ύφος και γλώσσα του σώματος. Βγήκαν και είπαν ακριβώς αυτά τα θλιβερά πράγματα που περιμέναμε να πούνε, τα οποία είναι ανάξια λόγου».

Έξαλλος ο Αντώνης Κανάκης με ΕΣΗΕΑ: «Θα βγάλουν ανακοίνωση για τον Πορτοσάλτε; Σοβαρά τώρα;»

Επίσης, είπε ότι «αυτό που είναι άξιο λόγου και θα το πω πιο συνοπτικά και για τελευταία φορά είναι ότι παρακολουθούμε εδώ και καιρό μία ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή μεταξύ συγκεκριμένων δημοσιογράφων και πολιτικών εξουσιών, δύο μέρη που εξ ορισμού θα έπρεπε να είναι απέναντι, αλλά συναλλάσσονται και συνεργάζονται στενά» είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Παρακολουθούμε αυτή την ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας σε κοινή θέα και μάλιστα το ιδιαιτέρως εξοργιστικό είναι ότι δεν έχουν καν την τσίπα, την συναισθηματική νοημοσύνη να χαλαρώσουν το υπερθέαμα διαπλοκής αυτές τις μέρες που πενθούμε τόσο βαριά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share