Κόλαφος ο Κρατερός Κατσούλης: «Δεν θα συνυπάρξουμε ξανά με την Κατερίνα Καραβάτου…»

Ο Κρατερός Κατσούλης θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και ήταν κόλαφος, δηλώνοντας ότι δεν θα συνυπάρξουν ξανά με την Κατερίνα Καραβάτου. Παράλληλα, έτσι ξεπέρασε το διαζύγιό τους ο ηθοποιός.
Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε, μεταξύ άλλων, για το τηλεοπτικό διαζύγιο από την Κατερίνα Καραβάτου, ενώ μοιράστηκε και τις σκέψεις του για τα επόμενα επαγγελματικά βήματά του. Ακόμα, ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδιά του, Αέλια και Αρίωνα, τα οποία αποτελούν παντοτινή προτεραιότητα για εκείνον.
Για τα επόμενα επαγγελματικά βήματά του: “Έχω αποφασίσει ότι τα πράγματα θα τα πηγαίνουμε πια σιγά – σιγά, ένα – ένα, συγκεντρωμένοι στο παρόν και σε αυτό που κάνουμε αυτή τη στιγμή. Το θέατρο υπάρχει στα πλάνα μου. Έχει κλείσει το κεφάλαιο της καθημερινής πρωινής παρουσίασης, της παρουσίασης γενικότερα όχι, γιατί αυτό υπήρχε και πριν από τη συνύπαρξή μου με την Κατερίνα στο πρωινό”.
Για το ενδεχόμενο μιας ακόμη συνεργασίας με την Κατερίνα Καραβάτου: “Νομίζω πως δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε ξανά με την Κατερίνα Καραβάτου, γιατί αυτό που θέλει να κάνει εκείνη είναι τελείως διαφορετικό απ’ αυτό που θέλω να κάνω εγώ. Εκεί, καλό είναι να χωρίζουν οι δρόμοι. Η Κατερίνα είναι εξαιρετική παρουσιάστρια”.
Για τις διακοπές μαζί με τα παιδιά του: “Πάντα υπάρχουν στο πλάνο οι διακοπές. Είμαι πατέρας πριν και πάνω από όλα και θα είμαι πάντα. Τα τελευταία χρόνια έχω αποφασίσει τα καλοκαίρια να μην κάνω δουλειές, αν μπορώ να το αποφύγω, γιατί ακριβώς θέλω να είμαι με τα παιδιά μου. Οπότε, πάντα βρίσκω χρόνο στην καθημερινότητά μου για τα παιδιά μου, το καλοκαίρι ακόμα περισσότερο”.
Για το τι θαυμάζει στα παιδιά του: “Είμαι υπερήφανος για τα παιδιά μου, γιατί είναι υπέροχοι δάσκαλοι. Όλα τα παιδιά είναι μικροί σοφοί, είναι δεκτικοί και έχουν διάθεση να μάθουν και αυτό στην πορεία, όχι για μη αναστρέψιμους λόγους, χάνεται και γινόμαστε αυτοί οι άνθρωποι που είμαστε. Στα παιδιά μου θαυμάζω την τρυφερότητά τους, την καθαρότητά τους, την κατεργαριά τους, την αίσθηση της δικαιοσύνης που έχουν, τη χαρά τους, την αγνότητά τους. Τα παιδιά είναι μόνο μάθημα”.






0 ΣΧΟΛΙΑ