Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Τον κοίταζε όλο το νησί: Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης «πέταξε» το κοστούμι του Εισαγγελέα «Μαρκέτου» και πήγε έτσι για ούζα

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης πέταξε τα κοστούμια

13 Απριλίου 2023 09:31
Τον κοίταζε όλο το νησί: Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης «πέταξε» το κοστούμι του Εισαγγελέα «Μαρκέτου» και πήγε έτσι για ούζα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι ένας από τους ιδιαίτερα αγαπητούς και ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς.

Τηλεοπτικά τον γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στις σειρές “Δίδυμα Φεγγάρια” και “Τατουάζ” ενώ φέτος τον απολαμβάνουμε να υποδύεται τον εισαγγελέας Δημήτρη Μαρκέτο στην σειρά «Παγιδευμένοι».

Δείτε επίσης: Γι' αυτό οι «Παγιδευμένοι» είναι η κορυφαία αστυνομική σειρά της 10ετιας στην ελληνική τηλεόραση!

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης πέταξε τα κοστούμια

Η σειρά είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό αλλά και ο εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος… Και αυτό εκτός από τα κολακευτικά μηνύματα στα social media ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης το διαπίστωσε και από κοντά όπου βρισκόμενος για επαγγελματικό ταξίδι στην Λέσβο ο κόσμος του εκδήλωνε την αγάπη του.

Πιο συγκεκριμένα εκμεταλλευόμενος την παύση των γυρισμάτων λόγω των εορτών ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ταξίδεψε στο νησί της Λέσβου για φωτογράφιση σε περιοδικό γνωστής αεροπορικής εταιρείας. Το concept της φωτογράφισης ζητούσε από τον “τηλεοπτικό εισαγγελέα” να φωτογραφηθεί με παραδοσιακή νησιώτικη στολή. Έτσι έβγαλε τα sur mesure κοστούμια του που τον έχουμε συνηθίσει στην σειρά που πρωταγωνιστεί και φόρεσε τα παραδοσιακά. Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς του πάνε υπερβολικά… ενώ και οι ντόπιοι του νησιού βρήκαν την ευκαιρία να του εκφράσουν την αγάπη τους ειδικά βλέποντας τον να φοράει τις τοπικές ενδυμασίες.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης μπήκε για τα καλά στον ρόλο του

Τα γυρίσματα αυτά έγιναν στη Μυτιλήνη, στον Μόλυβο και στην Αγιάσο και ο ηθοποιός έδειξε να μπαίνει για τα καλά στον ρόλο του αφού χόρευε ενώ και έδειχνε σαν να είναι όντως ένας ντόπιος που παίρνει μέρος σε έναν παραδοσιακό γάμο.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έδειξε για ακόμα μια φορά την αδυναμία του στα ζώα κρατώντας τρυφερά στην αγκαλιά του ένα μικρό κουταβάκι.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης απολαμβάνει το ουζάκι του με παραδοσιακή ενδυμασία

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης στο πετσί του ρόλου της φωτογράφισης δοκίμασε το τοπικό ούζο κρατώντας ένα κομπολόι στο χέρι του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share