Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ταμίλα Κουλίεβα: «Όλοι οι χαρακτήρες είναι και θύτες και θύματα» - Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τους «Παγιδευμένους»

«Μακάρι να πάει και δεύτερη σεζόν η σειρά»

1 Απριλίου 2023 21:11
Ταμίλα Κουλίεβα: «Όλοι οι χαρακτήρες είναι και θύτες και θύματα» - Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τους «Παγιδευμένους»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε για το ρόλο της στην αστυνομική δραματική σειρά Παγιδευμένοι και αποκάλυψε το βαθμό δυσκολίας του ρόλου της. Παράλληλα, δείτε εδώ το λεσβιακό φιλί της Ταμίλα Κουλίεβα με την Τάνια Τσανακλίδου!

Η Ταμίλα Κουλίεβα, πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1, μίλησε, σε συνέντευξή της, για τις υποκριτικές της επιλογές και την ιδιαιτερότητα των ρόλων που προτιμά. Αναφέρθηκε και στις δύσκολες σκηνές που είχε στη σειρά με την Ντίνα Μιχαηλίδου.

Κάθε φορά μας εκπλήσσετε με τις επιλογές σας όσον αφορά τη διαφορετικότητα των ρόλων που επιλέγετε να υποδύεστε. Βάζετε στον εαυτό σας βαθμούς δυσκολίας;

«Ευχαριστώ ειλικρινά για αυτό που λέτε. Όταν το ακούω με γεμίζει μεγάλη χαρά κι είναι για μένα επιβράβευση. Πραγματικά, η Υβόννη, η ηρωίδα που ενσαρκώνω φέτος στη σειρά Παγιδευμένοι, με έχει εκπλήξει κι εμένα γιατί όλες οι σκηνές που συνάντησα σε αυτό το σενάριο έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Είναι σκηνές είτε πιο εσωτερικές, είτε αφορούν ακραίες καταστάσεις. Τόσο ακραίες που πραγματικά αναρωτιόμουν κι εγώ η ίδια πώς μπορούν να παιχτούν. Έπρεπε να μπω στη θέση αυτής της γυναίκας και να τη φανταστώ να αντιμετωπίζει αυτή τη δύσκολη συνθήκη που βιώνει».

Αυτό προϋπέθετε μια ιδιαίτερη υποκριτική διεργασία από μέρους σας;

«Είχε μεγαλύτερη δυσκολία. Προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχει πάντα διάλογος με το πρόσωπο που έχεις απέναντι σου, μόνο που αυτός ο διάλογος δεν εκφράζεται πάντα με λόγια».

Η Υβόννη είναι ανεκτική και παθητική σε όλη της τη ζωή. Γιατί έχει κρατήσει αυτή τη στάση;

«Είναι όπως πολλές γυναίκες γύρω μας καταπιεσμένη. Και νομίζω ότι είναι αρκετές εκείνες που αναγνωρίζουν τον εαυτό τους στην Υβόννη, η οποία, παρόλο που είναι μορφωμένη κι έχει ένα υψηλό επίπεδο ζωής δέχεται αυτή την καταπίεση. Θεωρώ ότι αυτό το γεγονός επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τη θέση μας. Δε αντιδρά, δεν φεύγει. Όλα αυτά μέχρι τώρα, γιατί στην πορεία θα αλλάξουν. Όλοι θέλουμε το χρόνο μας».

Περιμένοντας όμως το πλήρωμα του χρόνοι η προκειμένου να πάρει τη ζωή μας στα χέρια της, έχασε το παιδί της.

«Η αλήθεια είναι ότι καθοριζόταν από τις επιθυμίες και τις αποφάσεις του άντρα της του Αλέκου».

Μήπως για τον χαρακτήρα που έπλασε ο Άγγελος φταίει και εκείνη με τη στάση της; Μήπως είναι και θύμα και θύτης;

«Έχετε απόλυτο δίκιο. Έτσι είναι. Όπως έχετε ήδη διαπιστώσει παρακολουθώντας τους Παγιδευμένους, σε αυτή τη σειρά κανείς ήρωας δεν είναι αλάνθαστος, όπως και κανείς δεν είναι αλώβητος. Ακόμη και τον Αλέκο είδαμε κάποιες φορές να ευαισθητοποιείται με τον χαμό του γιου του, αλλά επειδή είναι, καριερίστας και αριβίστας, στην πορεία χάθηκαν οι ανθρώπινές του στιγμές. Όλοι οι χαρακτήρες έχουν τα μυστικά τους και όλοι τελικά είναι και θύτες και θύματα».

Οι σκηνές που είχατε με την Ντίνα Μιχαηλίδου, όπου δύο μάνες υποφέρουν και πονούν με τον χαμό των παιδιών τους, ήταν συγκλονιστικές.

«Η συνάντηση δύο μητέρων τόσο πληγωμένων και πονεμένων ήταν πράγματι δυνατές σκηνές. Ήμουν πολύ τυχερή που τις έκανα μαζί τους. Το να χάσει μια μόνα το παιδί της είναι το χειρότερο που μπορεί να της συμβεί».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share