Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Σοκάρει ο Σταύρος Νικολαΐδης για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από φίλο του πατέρα του: «Κάτσαμε στο κρεβάτι και…»

Κατάθεση ψυχής από τον ηθοποιό

7 Απριλίου 2023 19:56
Σοκάρει ο Σταύρος Νικολαΐδης για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από φίλο του πατέρα του: «Κάτσαμε στο κρεβάτι και…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σταύρος Νικολαΐδης, που πριν λίγες μέρες είχε ένα σοβαρό τροχαίο, σόκαρε με την αποκάλυψη που έκανε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από φίλο του πατέρα του.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Αναφορικά με το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που υπέστη σε ηλικία 14 ετών, ο ίδιος είπε: «Κάτσαμε στο κρεβάτι και βλέπαμε τηλεόραση και άρχισε να με χαϊδεύει. Εγώ ενώ αρχικά πάγωσα στα πρώτα αγγίγματα και ευτυχώς λειτούργησα γρήγορα. Όταν πήγε να πάρει το χέρι μου πετάχτηκα και είπα ότι θέλω να πάω στην τουαλέτα.

Όπως πήγαινα, κάνω μια απότομη κίνηση και ανοίγω την πόρτα, ευτυχώς δεν είχε κλειδώσει και κατεβαίνω τα σκαλιά δύο δύο και παίρνω τον πατέρα μου να έρθει να με πάρει. Ο πατέρας μου δεν είναι ο άνθρωπος που θα πήγαινε να του ζητήσει τον λόγο, να τον βουτήξει από τον γιακά, όπως θα έκανα εγώ αν συνέβαινε στον γιο μου».

Ακόμη ο Σταύρος Νικολαΐδης αποκάλυψε: «Ένα βράδυ στην καμπίνα προσπάθησαν να με στριμώξουν. Με έπιασε ένας από τα πόδια ο άλλος από το κεφάλι, μου έβαλε το χέρι στο στόμα. Παρότι ήμουν μικροκαμωμένος ήμουν πάρα πολύ νευρικός και στον μικρό χώρο της καμπίνας δεν κατάφεραν να με κάνουν καλά. Δεν μπορώ να μπω στη λογική αυτών των ανθρώπων» θυμήθηκε ο γνωστός ηθοποιός.

«Τα είχα πολύ βαθιά φυλαγμένα μέσα μου. Όταν βγήκε το “metoo”, επειδή το βάρος είχε δοθεί περισσότερο στην κακοποίηση στους χώρους εργασίας, δεν θεώρησα ότι μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Ο λόγος που αποφάσισα τώρα να το κάνω είναι ότι βλέπω τόσες πολλές περιπτώσεις γύρω μου» είπε με δάκρυα στα μάτια.

«Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στο παιδί μου νομίζω πως θα ήμουν εγώ που θα έμπαινα φυλακή. Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε και πρέπει να μιλάνε στους γονείς τους, να μη ντρέπονται, να μη φοβούνται. Πρέπει να έχουν το θάρρος να το λένε, ξέρω ότι είναι δύσκολο» πρόσθεσε.

«Δεν νομίζω ότι δεν μπορεί να μην σε στιγματίσει αυτό. Δεν τον ξαναείδα από τότε. Κάποια στιγμή που το ανέφερα στον πατέρα μου αυτό το περιστατικό δεν το θυμάται. Είναι και μεγάλος» σημείωσε ακόμη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share