Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

Σοκαριστικό τροχαίο για τον "Μιχαλάκη" από τα "Εγκλήματα"! Σοκ για τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη - Το αυτοκίνητό του έγινε σμπαράλια (Video)

«Χτύπησα σε ένα αμάξι σταθμευμένο»

20 Μαρτίου 2023 11:27
Σοκαριστικό τροχαίο για τον
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοβαρό τροχαίο είχε ο ηθοποιός, Σταύρος Νικολαΐδης, με αποτέλεσμα να έχει επτά ράμματα στο κεφάλι και σπασμένο μετακάρπιο στο αριστερό χέρι. Επίσης, ο Σταύρος Νικολαΐδης είχε παραχωρήσει μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην On Time, με τον ηθοποιό να έχει μιλήσει για τις δυσκολίες που έχει περάσει αλλά και για τις φορές που έχει κλάψει.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Νικολαΐδης είπε στην εκπομπή «Πρωινό μας»: «Δεν ήμουν πιωμένος, για να μην νομίζει ο κόσμος. Ήταν ένα λίγο περίεργο σημείο που δεν είχα καλή ορατότητα. Τράβηξε την προσοχή μου κάτι στο κινητό για δευτερόλεπτα, ευτυχώς φορούσα ζώνη. Ήρθε η γυναίκα μου και με πήρε. Χτύπησα σε ένα αμάξι σταθμευμένο».

«Βγήκα από το αυτοκίνητο ζαλισμένος, θολωμένος και βρήκα κάτω το κινητό μου. Η γυναίκα μου νόμιζε ότι ξεψυχάω. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Είδα ότι πέρασαν 2-3 αμάξια αλλά δεν σταμάτησε κανείς» πρόσθεσε ο Σταύρος Νικολαΐδης που είχε Άγιο.

Όπως εξομολογήθηκε ο ηθοποιός, πήγαινε με 70 -80 χλμ/ανά ώρα και το αμάξι του είναι διαλυμένο. «Δεν πρόλαβα ούτε να φρενάρω. Έχω ένα μαύρο την ώρα που συνέβη. Δεν έχω ξαναπάθει τόσο μεγάλο τρακάρισμα, ήταν σοκαριστικό», είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share