Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Σοκαρισμένη η Τατιάνα Στεφανίδου: «Πιστεύαμε ότι αυτές είναι οι τελευταίες μας στιγμές...»

Τι αποκάλυψε;

3 Απριλίου 2023 12:45
Σοκαρισμένη η Τατιάνα Στεφανίδου: «Πιστεύαμε ότι αυτές είναι οι τελευταίες μας στιγμές...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένη άφησε την Τατιάνα Στεφανίδου η ιστορία της νεαρής Βασιλικής, επιβάτιδας της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη, στον αέρα του «Tlive». Η κοπέλα εξομολογήθηκε ότι μαζί με τον σύντροφό της πίστευαν ότι είναι οι τελευταίες τους στιγμές.

Τη στιγμή της σύγκρουσης η 19χρονη κοπέλα βρισκόταν μέσα στο κυλικείο μαζί με τον φίλο της τον Στέλιο. Σημειώνουμε ότι το σημείο αυτό του μοιραίου τρένο καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ είναι ελάχιστοι οι επιβάτες που ήταν εκεί και επέζησαν του δυστυχήματος. Την ίδια στιγμή, το Twitter τα «έχωσε» στην Τατιανά Στεφανίδου με εξευτελιστικά σχόλια.

Οι δυο τος σώθηκαν επειδή άνοιξε το πάτωμα του βαγονιού: "Βρισκόμασταν στο κυλικείο, στο πρώτο τραπέζι. Τα δευτερόλεπτα πριν γίνει η σύγκρουση ήταν πάρα πολύ γαλήνια στο κυλικείο. Κάποια στιγμή ακούστηκε ένα μπαμ, μαύρισαν όλα, έπιασε απευθείας φωτιά, μέσα σε δευτερόλεπτα. Θυμάμαι είχε πέσει στην πλάτη μου κάποια λαμαρίνα, ήμουν στα γόνατα όταν έγινε το συμβάν. Σηκώθηκα και άρχισα να φωνάζω τον Στέλιο, τον είδα δίπλα μου, κρατηθήκαμε ο ένας από τον άλλο απευθείας. Είχε κάποια τρύπα, είχε λιώσει το πάτωμα, δεν ξέρω, δε θυμάμαι. Κατεβήκαμε από εκεί. Βγήκαμε μέσα από τη ρωγμή".

Και συνέχισε: "Βρήκαμε ένα τηλέφωνο, δεν είχαμε κινητά πάνω μας. Πήρα τηλέφωνο τον πατέρα μου και του είπα ότι καιγόμαστε, δεν καταλαβαίναμε και εμείς τι συνέβαινε. Ο Στέλιος πήρε το τηλέφωνο και είπε στον πατέρα μου ότι είμαστε καλά. Περπατήσαμε λίγα μέτρα παραπέρα, ο κόσμος καιγόταν, έπεφτε από τα βαγόνια, έβγαιναν και άνθρωποι που ήταν καλά. Ο Στέλιος ήταν ξυπόλυτος, ζητούσα από τον κόσμο τα μπουφάν τους για να ζεσταθεί, εκείνος δεν ήθελε, σκεφτόταν τον κόσμο, μας έδωσε μία κοπέλα το μπουφάν της και είπε ότι θα της το επιστρέψει, μας έδωσαν και άλλοι τα μπουφάν τους, μας έδωσαν μία κουβέρτα. Μετά, μου είπα να πάμε κοντά στη φωτιά που βγάζει το βαγόνι για να ζεσταθεί".

Η 19χρονη Βασιλική δεν έκρυψε από την Τατιάνα Στεφανίδου ότι φοβήθηκαν για τη ζωή τους: "Πιστεύαμε ότι θα πεθάνουμε, πιστεύαμε ότι αυτές είναι οι τελευταίες μας στιγμές πάνω στη γη. 'Έλεγα στον Στέλιο να πάμε να φύγουμε, είχε έναν δρόμο, σκέφτηκα ότι κάπου θα μας βγάλει, είχα ταραχθεί πάρα πολύ. Είδαμε ότι ο κόσμος πήγαινε προς το άλλο τρένο, πήγαμε και εμείς προς , φώναζα στον κόσμο να μας βοηθήσει να ανέβουμε. Ανεβήκαμε πάνω στο κοντέινερ και από το κοντέινερ περάσαμε τις ράγες και ανεβήκαμε για να φτάσουμε στον δρόμο, στην εθνική. Όλα αυτά όσο ήμασταν τραυματισμένοι. Ο Στέλιος διασωληνώθηκε, είχε εγκαύματα, εγώ έσπασα τη σπονδυλική μου στήλη, έπαθα κάταγμα στο πόδι".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share