Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έρχεται γάμος για τον πρώτο γιο του Νίκου Ευαγγελάτου; Η δημόσια του απάντηση

«Ξέρει μήπως κανείς...»

23 Μαρτίου 2023 16:01
Έρχεται γάμος για τον πρώτο γιο του Νίκου Ευαγγελάτου; Η δημόσια του απάντηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι εδώ και 20 χρόνια παντρεμένος με την Τατιάνα Στεφανίδου, έχοντας δύο παιδιά μαζί της, ωστόσο νωρίτερα είχε κι ένα γάμο με την αθλητική συντάκτρια, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, που απέφερε ένα γιο, τον Λάμπη.

Ο πρωτότοκος γιος του Νίκου Ευαγγελάτου έγινε 26 ετών, που έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη μητριά του, και ήδη δημοσιεύματα τον θέλουν να παντρεύεται σύντομα με την σύντροφό του με την οποία μάλιστα βρίσκεται σε σχέση εδώ και τέσσερα χρόνια.

Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δεν ισχύει αφού ο Λάμπης Ευαγγελάτος το διέψευσε μέσω ενός instastory που έκανε.

«Διαβάζω παντού πως παντρεύομαι, ξέρει κανείς πότε και με ποια; Είμαι καλεσμένος;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λάμπης Ευαγγελάτος απάντηση

Στη φόρα 25 χρόνια μετά: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες του Νίκου Ευαγγελάτου από τη θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό μαζί με τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και το γιο τους

Ήταν το 1997 όταν ο Νίκος Ευαγγελάτος είχε παρουσιαστεί για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό. Λίγες ημέρες αργότερα ο δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος δέχθηκε το πρώτο επισκεπτήριο από την τότε σύζυγό του Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και τον μικρό γιο του, Λάμπη.

Το περιοδικό «Ciao» είχε το ρεπορτάζ από το Κέντρο Εκπαίδευσης Παλάσκα, το οποίο συνόδευε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα ανέφερε: «Επισκεπτήριο είχε εκείνη τη μέρα και μπορεί να μην περίμενε πολύ κόσμο αλλά περίμενε εκλεκτό ‘κοινό’.

Νίκος Ευαγγελάτος Πολεμικό Ναυτικό

Και πρώτα απ’ όλους τον γιο του και τη γυναίκα του, τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Πρωί – πρωί πήγαν κι εκείνοι να τον δουν. Μαζί ο πατέρας του Νίκου, μερικοί συνεργάτες και φίλοι.

Τι έγινε; Απλά πράγματα. Ό,τι δηλαδή έγινε και με όλους τους άλλους ‘ναύτες προπαιδευόμενους’ που είχαν επισκεπτήριο.

Συγκεντρώθηκαν στον περίβολο του Κ.Ε. Παλάσκας, χωρίς στολές εξόδου, αλλά με φόρμες αγγαρείας, μίλησαν με τους δικούς τους, πήραν τα τσαντάκια με τα ‘πεσκέσια’ –κανένα σπιτικό γλυκό, κάποιοι φαγητό άλλοι- είδαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και ξαναγύρισαν στους θαλάμους και τις δουλειές τους.

Νίκος και Λάμπης Ευαγγελάτος Πολεμικό Ναυτικό

Ο πατέρας του Νίκου Ευαγγελάτου κρατάει στην αγκαλιά του τον εγγονό του, υπό το βλέμμα των γονιών του και των φίλων τους

Ο Νίκος έδειχνε φανερά συγκινημένος. Υπόμενε τον φωτογράφο του Ciao που βάλθηκε να παίρνει στιγμιότυπα … είχε κατόπιν συζήτηση με τη Ζέτα, τον πατέρα του και τους φίλους του και έπαιξε πολλή ώρα με τον γιο του…».

Νίκος Ευαγγελάτος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου Πολεμικό Ναυτικό

Σε άλλο σημείο το ρεπορτάζ ανέφερε: «Και στο επισκεπτήριο η αντιμετώπιση που είχε ο Ευαγγελάτος ήταν η ίδια που είχαν όλοι οι άλλοι ναύτες.

Τίποτα το ιδιαίτερο, τίποτα το ξεχωριστό.

Βέβαια, όπως έγινε γνωστό, ο Νίκος έχει τοποθετηθεί στη γραμματεία του θεραπευτηρίου, όπως συμβαίνει με πάμπολλους προπαιδευόμενους που έχουν τα κατάλληλα προσόντα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share