Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καμία σχέση με την υποκριτική: Με αυτό ασχολείται ο γιος του Πάνου Μιχαλόπουλου

Ποιο είναι το επάγγελμά του;

31 Μαρτίου 2023 19:08
Καμία σχέση με την υποκριτική: Με αυτό ασχολείται ο γιος του Πάνου Μιχαλόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος μπορεί να ασχολήθηκε με την υποκριτική, όμως ο γιος του δεν έχει καμία σχέση με αυτή τη δουλειά. Με τι ασχολείται;

Ο ίδιος είναι ένας ηθοποιός χαμηλών τόνων που σπάνια τοποθετείται δημόσια σε πράγματα και καταστάσεις που τον αφορούν προσωπικά και αναφέρονται στο χώρο του. Όταν αποφασίζει όμως να μιλήσει, δεν κρύβει λόγια και δεν χαρίζεται σε κανέναν. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Κάρμεν Ρουγγέρη για τον ηθοποιό.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν έκρυψε ποτέ την πίκρα που έλαβε από το κανάλι του ΑΝΤ1 μετά την απόφαση του σταθμού να απολύσει το γιο του Σωτήρη Μιχαλόπουλο μετά από 12 χρόνια στον όμιλο.

Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο γιος του εργαζόταν στη θέση του οπερατέρ και είδε την πόρτα της εξόδου του ΑΝΤ1 το μακρινό 2011: «Είναι ηθικό το θέμα, γιατί είναι ένα κανάλι στο οποίο πιστεύω ότι έχω προσφέρει πάρα πολλά. Αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν ότι το ‘καναν στην ψύχρα και δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Σας πίκρανε η στάση κάποιων «δικών σας» ανθρώπων;

«Πάντα ο ΑΝΤ1 έτρωγε τα παιδιά του. Υποτίθεται πως είχαμε και προσωπικές σχέσεις με κάποιους από τη διοίκηση. Δεν ξέρω πια τελικά ποιοι διοικούν και απο­φασίζουν στα κανάλια. Αυτή ήταν επιλογή του ΑΝΤ1, αυτός ήταν ο σεβασμός τους προς το πρόσωπο μου.»

«Βόμβα» για τον Πάνο Μιχαλόπουλο από τον Μανούσο Μανουσάκη: «Του πρότεινα να συνεργαστούμε κι εκείνος...»

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει εξαφανιστεί από το καλλιτεχνικό προσκήνιο τα τελευταία χρόνια, με τους συναδέλφους του να αγνοούν κατά κύριο λόγο το πού βρίσκεται και τον Μανούσο Μανουσάκη να αναφέρεται σε πιθανή τους συνεργασία.

O δημοφιλής σκηνοθέτης αναφέρθηκε μάλιστα στην επερχόμενη τηλεοπτική επιστροφή της σειράς «Τμήμα Ηθών» και την φημολογία γύρω από τη συμμετοχή του Πάνου Μιχαλόπουλου.

Τα λόγια του Μανουσάκη για τον Μιχαλόπουλο

Έχετε κάνει δεκάδες τηλεοπτικές σειρές. Θα μπορούσατε να ξεχωρίσετε κάποια από αυτές;

Θα μπορούσα να πω αυθόρμητα το «Τμήμα ηθών» επειδή ήταν η πρώτη δουλειά που με καθιέρωσε στον χώρο της τηλεόρασης. Ακόμη και τώρα όταν το βλέπει κανείς έχει μια φρεσκάδα. Έχει τη ζωή του και τη χάρη που είχε τότε.

Αυτός ήταν και ο λόγος που σας έγινε πρόταση να γίνει το remake του «Τμήματος ηθών»;

Είναι μια σειρά που απασχολεί πολύ την ελληνική κοινωνία. Το έγκλημα έχει διαφοροποιηθεί πάρα πολύ στις μέρες μας. Έχει εισβάλει στην κοινωνία μας, έχει μπει ακόμη και στην καθημερινότητά μας χωρίς να το θέλουμε. Πρόσφατα είδαμε για παράδειγμα τον θάνατο του ανυποψίαστου πελάτη στη καφετέρια στη Νέα Ιωνία. Θέλω να πω δηλαδή ότι το έγκλημα είναι συνέχεια δίπλα μας. Έτσι θεωρώ ότι η σειρά αυτή θα έχει πολύ ενδιαφέρον για τoν Έλληνα τηλεθεατή, ειδικά με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. To έγκλημα λοιπόν μας αφορά γιατί είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας μας.

Είναι αλήθεια ότι έχετε κάνει πρόταση στον Πάνο Μιχαλόπουλο να επιστρέψει στην τηλεόραση μέσα από το «Τμήμα Ηθών»;

Ναι, πρότεινα στον Πάνο να συνεργαστούμε. Ο ίδιος έκανε κάποιες δηλώσεις που γνωρίζετε.

O Πάνος Μιχαλόπουλος είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να συνεργαστεί ποτέ ξανά με τον Ant1. Εσείς ωστόσο θα τον θέλατε στη σειρά σας;

Τον αγαπώ τον Πάνο. Είμαστε συνομήλικοι και έχουμε διανύσει μια πολύ όμορφη κοινή πορεία. Έχουμε κάνει υπέροχη παρέα. Τον εκτιμώ, τον θεωρώ εξαιρετικό ηθοποιό, είναι ένας άνθρωπος με ήθος, με σταθερότητα στη γνώμη του. Ποιος δεν θα ήθελε άλλωστε τον Πάνο Μιχαλόπουλο σαν συνεργάτη; Σέβομαι όμως την απόφασή του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share