Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023

«Δεν είναι εύκολος...» : Έσπασε την σιωπή της για τον Πάνο Μιχαλόπουλο γνωστή ηθοποιός

Η αποκάλυψη για την απομάκρυνση του από την τηλεόραση

26 Μαρτίου 2023 15:40
«Δεν είναι εύκολος...» : Έσπασε την σιωπή της για τον Πάνο Μιχαλόπουλο γνωστή ηθοποιός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είναι ένας από τους δημοφιλέστερους ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, με τεράστια καριέρα και επιτυχίες στο ενεργητικό του που παίζονται μέχρι και σήμερα. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για την Ρούλα Κορομηλά και τον ηθοποιό.

Δυστυχώς, ο ηθοποιός αποφάσισε κάποια στιγμή να τα βροντήξει όλα και να φύγει ρίχοντας μαύρη πέτρα πίσω του.

Η απομάκρυνσή του από την υποκριτική σήμανε την απομάκρυνσή του και από τους συναδέλφους του με τους οποίους δεν έχει κρατήσει επαφές από επιλογή.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η τηλεοπτική μητέρα του στην «Ώρα η Καλή» Κάρμεν Ρουγγέρη αναφέρθηκε στον Πάνο Μιχαλόπουλο και στο αν έχει κρατήσει επικοινωνία λέγοντας:

«Δεν έχουμε επικοινωνία. Ο Πάνος δεν είναι τόσο εύκολος στις επαφές του. Μου λείπει από την τηλεόραση. Είναι αξιόλογος ηθοποιός».

Γυναικοκατακτητής ο Πάνος Μιχαλόπουλος: "Ήμουν ερωτευμένη μαζί του..." - Η αποκάλυψη από πασίγνωστη Ελληνίδα

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν ένας από τους ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του 80' και 90' που γοήτευε τα πλήθη στο πέρασμα του. Πολλές ήταν οι γυναίκες που τον ερωτευτήκαν και ανάμεσα σε αυτές η γνωστή γυμνάστρια Σοφία Παθέκα. Με την ευκαιρία, δείτε το ανεπανάληπτο «καρφί» Πάνου Μιχαλόπουλου προς τη Ρούλα Κορομηλά.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Σοφία Παθέκα είχε μιλήσει για τις ένδοξες στιγμές της καριέρας της. Ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τον πλατωνικό της έρωτα με τον γόη των 90’s, Πάνο Μιχαλόπουλο.

«Όταν είχε έρθει στην εκπομπή, γιατί εγώ ήμουν μικρό κοριτσάκι, ένας πρωταγωνιστής των 80s που εγώ ήμουν ερωτευμένη μαζί του όταν ήμουν μικρή και ξαφνικά του μιλούσα στον ενικό… Ο πιο ωραίος πρωταγωνιστής των βιντεοταινιών, ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Ήμουν ερωτευμένη μαζί του, δεν έχανα ταινία. Μετά με τον Πρωινό Καφέ είχαμε κάνει ένα ταξίδι στη Βενετία με πλοίο, καθόταν δίπλα μου στο λεωφορείο κι έτρεμα ολόκληρη, είχα συγκινησιακή φόρτιση», σχολίασε με χαμόγελο αμηχανίας και παραδέχτηκε ότι ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει ιδέα για τα συναισθήματά της τότε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share