Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κόλαφος η Ρούλα Κορομηλά: «Mη μασάτε όταν σας βρίζουνε...» - Η επίθεση στον Πάνο Μιχαλόπουλο

Τι συνέβη;

21 Μαρτίου 2023 09:11
Κόλαφος η Ρούλα Κορομηλά: «Mη μασάτε όταν σας βρίζουνε...» - Η επίθεση στον Πάνο Μιχαλόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κόλαφος ήταν η απάντηση της Ρούλας Κορομηλά στον Πάνο Μιχαλόπουλο, μετά από όσα υπονόησε ο ηθοποιός για την πρώην σύζυγό του. Η «επίθεση» στον πρώτο της άντρα δεν ήταν απρόσμενη, καθώς ο καλλιτέχνης την έχει σχολιάσει πολλάκις.

Τι είπε ο Πάνος Μιχαλόπουλος και ενόχλησε τόσο πολύ τη Ρούλα Κορομηλά; Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε ο Ρούλα Κορομηλά για το λόγο που δεν θέλει να παντρευτεί ξανά.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το θυμάμαι σαν τώρα που ήμουν στο γραφείο του Μίνωα Κυριακού για ένα σήριαλ. Στην τηλεόραση του είδε την Ρούλα, μου είπε ότι του άρεσε σαν φρέσκο πρόσωπο, του είπα ότι είναι γυναίκα μου-δεν το ήξερε- και πρόσθεσα:

Πάνος Μιχαλόπουλος και Ρούλα Κορομηλά

«Γιατί δεν την φέρνεις εδώ, να δεις αν σου κάνει; «Tην έφερε , του έκανε και η ιστορία προχώρησε …Ήμουν το σκαλοπάτι για να μπει η κυρία στον ΑΝΤ1»

Όπως ήταν αναμενόμενο η παρουσιάστρια έδωσε τη δική της απάντηση και τον «έσφαξε» με το γάντι, δηλώνοντας λιτά: «Mη μασάτε όταν σας βρίζουνε… σημασία έχει να λένε σωστά τ΄ όνομα σας».

Τόσα χρόνια στην τηλεόραση δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ρούλα Κορομηλά ξέρει να βάζει τα όριά της.

«Με τα άσπρα μου πλέον μαλλιά έχω...»: Άκρως αποκαλυπτικός ο Πάνος Μιχαλόπουλος!

Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Πάνος Μιχαλόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει την τηλεοπτική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά και ήταν άκρως αποκαλυπτικός. Παράλληλα, μίλησε και για το πέρασμα του χρόνου, τονίζοντας πως δεν έχει θέμα πλέον με τα άσπρα του μαλλιά.

«Μη με βάζεις σε αυτό το λούκι. Ούτε είδα αυτές τις εκπομπές, ούτε και παρακολουθώ...», απάντησε. Με την ευκαιρία, δείτε την άγνωστη κόντρα του Πάνου Μιχαλόπουλου με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, την παρακολουθεί; «Όχι, ούτε Ελένη. Δεν βλέπω τέτοιες εκπομπές εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Πάρα πολλά όμως. Γι’ αυτό και δεν βγαίνω στις εκπομπές. Δεν έχω κάτι να τους πω»

Πάνος Μιχαλόπουλος άσπρα μαλλιά

Τέλος, όσον αφορά τη σχέση του με τον χρόνο, είπε: «Δεν κάνω καμία σύγκριση στον εαυτό μου. Πιστεύω ότι όποιος μεγαλώνει σωστά, είναι ήρεμος και βλέπει συνεχώς το πρόσωπο του στον καθρέφτη, δεν θα πέσει στην παγίδα της αυτοκαταστροφής. Δεν πρέπει να τρομάζεις με την εικόνα σου.

Εγώ δεν τρόμαξα ποτέ με την εικόνα μου, γιατί δεν έχω υπαρξιακά προβλήματα. Ούτε με τα άσπρα μου πλέον μαλλιά έχω πρόβλημα. Απλά δεν τα βγάζω στη δημοσιότητα. Τα κρατάω για μένα και την οικογένεια μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share