Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023

«Στροφή» στην καριέρα του ο Βασίλης Καρράς - Αφήνει τα μικρόφωνα και κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο (photos)

«Συζητάμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής του στις...»

29 Μαρτίου 2023 23:26
«Στροφή» στην καριέρα του ο Βασίλης Καρράς - Αφήνει τα μικρόφωνα και κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο (photos)
(EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Στροφή» στην καριέρα του κάνει ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος αφήνει τα μικρόφωνα και κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο. Με την ευκαιρία, δείτε τον άγνωστο γιο του Βασίλη Καρρά.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Καρράς θα κατεβεί υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ-Σύγχρονος Ανθρώπινος Δήμος», του Γιώργου Τσαμασλή γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο δήμαρχος Θερμαϊκού.

«Με τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων, συζητάμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό μας», αναφέρει ο κ. Τσαμασλής στην ανάρτησή του.

Είναι μαζί πάνω από 40 χρόνια: Αυτή είναι η σύζυγος του Βασίλη Καρρά που στέκει «βράχος» στο πλευρό του (photo)

Ο Βασίλης Καρράς όλα αυτά τα χρόνια πορείας της καριέρας του, έχει κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Με τη σύζυγό του μετρά πάνω από 40 χρόνια κοινής πορείας και η ίδια στέκει «βράχος» στο πλευρό του, ειδικά τώρα που έχει επιβαρυνθεί η υγεία του.

Μπορεί εμείς να τον έχουμε συνηθίσει να τραγουδά με την βαριά φωνή του στα μπουζούκια, ωστόσο, όταν επιστρέφει στο σπίτι του είναι ο κλασικός οικογενειάρχης. Ο κορυφαίος τραγουδιστής, είναι παντρεμένος εδώ και περίπου 40 χρόνια με την αγαπημένη του Χριστίνα την οποία γνώρισε σε μια disco, ενώ έχουν αποκτήσει και μια κόρη την Ειρήνη που πρόσφατα παντρεύτηκε.

«Γυναίκα, τη λέω. Έτσι φώναζε κι ο πατέρας μου τη μάνα μου. Στην οικογένειά μου κρατάμε τις παραδόσεις. Πάντως, το όνομά της είναι Χριστίνα. Και εκνευρίζεται πολύ όταν μουρμουρίζει και δεν της απαντάω...», είχε πει παλαιότερα ο Βασίλης Καρράς για τη σύζυγό του.

σύζυγος Βασίλη Καρρά

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share