Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τον έχει σαν παιδί του: Αυτός είναι ο άγνωστος γιος του Βασίλη Καρρά! (photos)

Δείτε φωτογραφίες

22 Μαρτίου 2023 09:02
Τον έχει σαν παιδί του: Αυτός είναι ο άγνωστος γιος του Βασίλη Καρρά! (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Καρράς έχει μεγάλη αδυναμία στη μοναχοκόρη του, Ειρήνη, αλλά και στον γαμπρό του Λάμπρο Αντράλα, στον οποίο βλέπει το γιο που δεν απέκτησε και τον έχει σαν παιδί του.

Το νεαρό ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν 4 χρόνια και έλαμπε από ευτυχία. Μάλιστα, τότε είχαν κυκλοφορήσει αρκετές φωτογραφίες με τον Βασίλη Καρρά να συνοδεύει την κόρη του νύφη στην εκκλησία αρκετά συγκινημένος. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο μπήκε στο βιβλίο Γκίνες.

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο εκκλησάκι της Γεωργικής Σχολής, με τον Βασίλη Καρρά να τραγουδά μετέπειτα στη δεξίωση.

Ο Βασίλης Καρράς με τον άγνωστο γιο του

Η Ειρήνη Καρρά έλαμπε κυριολεκτικά. Εμφανίστηκε στην εκκλησία φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό που σχεδίασε αποκλειστικά για εκείνη η καλή της φίλη και σχεδιάστρια Ντενίζ Ελευθερίου.

Βασίλης Καρράς: Ο γάμος και η κόρη

Ο Βασίλης Καρράς είναι παντρεμένος εδώ και περίπου 40 χρόνια με τη γυναίκα της ζωής του, τη σύζυγό του Χριστίνα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μία ντίσκο και έχουν έναν ευτυχισμένο γάμο εδώ και δεκαετίες.

«Εγώ παντρεμένος γεννήθηκα. Στα 18 μου γνώρισα τη γυναίκα μου και στα 20 παντρεύτηκα. Γυναίκα, τη λέω. Έτσι φώναζε κι ο πατέρας μου τη μάνα μου. Στην οικογένειά μου κρατάμε τις παραδόσεις. Πάντως, το όνομά της είναι Χριστίνα. Και εκνευρίζεται πολύ όταν μουρμουρίζει και δεν της απαντάω… Έχουμε και μία κόρη», είχε δηλώσει στο παρελθόν για τη σύζυγό του ο Βασίλης Καρράς.

Ο Λάμπρος Αντράλας αγαπάει πολύ τον πεθερό του, Βασίλη Καρρά και φαίνεται πως τα έχουν βρει μεταξύ τους, Μάλιστα, ο νεαρός ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα στα social media με τον γνωστό τραγουδιστή.

Αγνώριστος ο Βασίλης Καρράς: Φανερά αδυνατισμένος έναν χρόνο μετά την περιπέτεια της υγείας του (photo)

Ο Βασίλης Καρράς φωτογραφήθηκε, έναν χρόνο μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και μοιάζει πραγματικά αγνώριστος.

Φανερά αδυνατισμένος, αλλά χαμογελαστός πόζαρε στην κάμερα δίπλα σε έναν άλλο άνδρα. Ο δημοσιογράφος, Χάρης Λεμπιδάκης ανάρτησε το στιγμιότυπο στον λογαριασμό του στο Twitter.

Σε αυτό έγραψε: «Μας έλειψε ο Βασίλης Καρράς !! Είναι καλά , έχασε βάρος που έπρεπε και χαμογελά ξανά μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share