Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από την Πωλίνα: «Ο Γιώργος Μαρίνος δε θέλει να ζήσει...»

Τι αποκάλυψε;

23 Μαρτίου 2023 14:25
«Βόμβα» από την Πωλίνα: «Ο Γιώργος Μαρίνος δε θέλει να ζήσει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πωλίνα πέρασε το κατώφλι του Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν και μίλησε για τον λόγο που έχει αποσυρθεί ο Γιώργος Μαρίνος και την συνεργασία που είχαν. Η ίδια έριξε «βόμβα», αποκαλύπτοντας ότι ο γνωστός καλλιτέχνης εξαφανίστηκε γιατί δε θέλει να ζήσει μέτρια.

«Έζησε τόσα πράγματα και δεν θέλει να ζήσει μέτρια. Ίσως δεν θέλει να υπάρξει ο απόηχος αυτός της φθοράς. Το συγκεκριμένο άτομο το δικαιολογώ. Είχε στο μυαλό του κάποια πράγματα, τα οποία προφανώς δεν έγιναν. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο άντρας που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο και είναι 40 χρόνια μαζί.

Δεν σημαίνει αυτό ότι ήταν μονήρης. Ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να είναι με κόσμο και με φίλους και συγχρόνως ήταν κι ο ίδιος εσωτερικός κι ήθελε την δική του απομόνωση» ανέφερε η Πωλίνα.

«Ήρθε σε ένα σόου που έκανα και που νόμιζα ότι ήμουν πάρα πολύ καλή και μου είπε: «να σου πω; Νομίζεις ότι τώρα είσαι καλή; Θα τιμωρηθείς. Του χρόνου κάνω τα 15 μου χρόνια και ψάχνω για ένα κορίτσι. Εσύ θα είσαι και θα σου βγάλω την Παναγία.» συμπλήρωσε η Πωλίνα για την γνωριμία της με τον Γιώργο Μαρίνο.

Δείτε όσα αποκάλυψε

«Βόμβα» για το Γιώργο Μαρίνο: «Δίνει 500 ευρώ το μήνα για...»

«Βόμβα» μετά από χρόνια έπεσε για το Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος φαίνεται πως μένει πλέον σε ένα διαμέρισμα στη Βούλα και δίνει 500 ευρώ το μήνα για ενοίκιο.

Όπως αναφέρει η «Espresso» ο δημοφιλής σόουμαν εξακολουθεί να βρίσκεται υπό την οικονομική στήριξη γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, η οποία τον βοηθάει μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο άντρας που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο και είναι 40 χρόνια μαζί.

Σε ό,τι αφορά τον τόπο διαμονής του, τα… ίχνη του εντοπίζονται σε ένα διαμέρισμα στη Βούλα, «υπό την προστασία» ανθρώπων που δεν είναι γνωστοί στον χώρο της showbiz και προς το παρόν δεν έχουν κάνει δημόσια την παρουσία τους.

«Η αλήθεια είναι πως στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια άρχισε να συζητείται έντονα τι τρέχει με τον Γιώργο Μαρίνο, όταν έγινε γνωστό πως ο αδελφικός φίλος του Σταμάτης Φασουλής πριν από περίπου έναν μήνα πήρε τις αποστάσεις του από τον ηθοποιό, μετά την ξαφνική αποχώρηση του δεύτερου από τον πολυτελή οίκο ευγηρίας στον οποίο φιλοξενούταν επί ένα εξάμηνο.

Γιώργος Μαρίνος 500 ευρώ

Θα πρέπει να πω ότι τα έξοδά του στο πολυτελές γηροκομείο είχε αναλάβει γνωστή κυρία με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, η οποία είναι φίλη του και συνεχίζει να τον στηρίζει, δίνοντάς του 3.000 ευρώ τον μήνα» είχε εξηγήσει στην espresso μια καλά πληροφορημένη πηγή.

Το νέο σπίτι στη Βούλα για το Γιώργο Μαρίνο

«Τον έχει αναλάβει κάποιο άτομο που δηλώνει πως ανήκει στο υπηρετικό προσωπικό του, ως κηπουρός της βίλας του στον Νέο Βουτζά, οικονόμος του και οδηγός του, μαζί με κάποια άλλα πρόσωπα.

Λέγεται ότι ο Γιώργος μετά την ξαφνική φυγή του από το γηροκομείο της Παιανίας φιλοξενήθηκε σε ένα σπίτι στο Λαγονήσι και στη συνέχεια αναζητήθηκε κατοικία στη Γλυφάδα για να μείνει.

Όμως το ενοίκιο αυτού του σπιτιού δεν συνέφερε οικονομικά κι έτσι εδώ και λίγες μέρες βρέθηκε ένα διαμέρισμα 100 τετραγωνικών κοντά στην κεντρική πλατεία της Βούλας, με 500 ευρώ τον μήνα».

ενοίκιο Γιώργου Μαρίνου στη Βούλα

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η εκπομπή «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Star είχε φιλοξενήσει πριν χρόνια ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ακουγόταν η φωνή άγνωστου άντρα, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι ο καλλιτέχνης είναι μια χαρά στην υγεία του και βρίσκεται σε καλά χέρια. «Ο Γιώργος είναι μια χαρά! Ήμουν μαζί του χθες το βράδυ έως αργά. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share