Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πήρε τα «παπούτσια» στο χέρι ο Γιώργος Μαρίνος: Αυτός ήταν ο λόγος που τον παράτησε η Βίκυ Παγιατάκη!

Πήγαιναν για γάμο!

2 Ιουνίου 2022 14:04
Πήρε τα «παπούτσια» στο χέρι ο Γιώργος Μαρίνος: Αυτός ήταν ο λόγος που τον παράτησε η Βίκυ Παγιατάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί θυμούνται τον Γιώργο Μαρίνο για τον έρωτά του με την Κατιάνα Μπαλανίκα, αλλά λιγότεροι έχουν υπόψη τους πως κάποτε είχε σχέση με την αστρολόγο, Βίκυ Παγιατάκη, με την οποία μάλιστα βρέθηκε κοντά στην εκκλησία.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αλκίνοο Μπουνιά, οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω μιας κοινής δουλειάς και είχαν από την αρχή μια μοναδική σχέση. Αργότερα, παρά το γεγονός ότι το ειδύλλιό τους επρόκειτο να δημοσιοποιηθεί εν έτει 1987, η Παγιατάκη έκανε πίσω, με τον Μαρίνο σήμερα να έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Μαρίνος Παγιατάκη

Ο λόγος που... δεν έδεσε ο γάμος τους

Όταν, δε, τη ρώτησαν για το γάμο που δεν έγινε, απάντησε: «Εδώ και δυο μήνες, έχω καταπιαστεί με μεγάλη επιτυχία, με την κινέζικη αστρολογία, που είχα ξεκινήσει το 1984 στην Κεϋλάνη.

Ο γάμος είναι ένας ωραίος θεσμός, αλλά απαιτεί καθημερινότητα. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσαν να συμβαδίσουν γάμος και αστρολογία. Τι με κοιτάτε, δεν μιλάω κινέζικα;».

«Εγκλωβισμένος» ο Γιώργος Μαρίνος: «Δεν είναι άτομο που εξαφανίζεται...»

Ο Γιώργος Μαρίνος είναι μυστηριωδώς εξαφανισμένος εδώ και πολύ καιρό, με τον ιστορικό παρουσιαστή να βρίσκεται στο πλευρό ενός ανθρώπου, που δεν επιθυμεί να μοιραστεί λεπτομέρειες για την τωρινή του ζωή.

Φίλοι και συνάδελφοι αναρωτιούνται για το πού βρίσκεται και πώς περνά τις στιγμές του, με την τραγουδίστρια, Πωλίνα, να αναφέρει σε μια δήλωσή της κάτι, που έβαλε «φυτιλιές» περί «εγκλωβισμού» του.

Η δήλωση της Πωλίνας που έβαλε «φωτιά»

«Μπήκα στην ομάδα του Γιάννη Πάριου και ξεκινήσαμε μια περιοδεία. Πήγαμε Αμερική και Αλβανία. Το 1978 ήταν ο 2ος μεγάλος Έλληνας καλλιτέχνης που πέρασε τα σύνορα. Ο Γιάννης Πάριος είναι το πιο δοτικό πλάσμα που έχω γνωρίσει.

Είναι σαν να έχεις ένα 10χρονο παιδί. Παίζει, πειράζει, κάνει σκανταλιές. Το ότι ο Γιώργος Μαρίνος έχει χαθεί είναι μια προσωπική του επιλογή και πρέπει να τη σεβαστούμε. Δεν είναι άτομο που εξαφανίζεται έτσι. Ήταν πάντοτε κοινωνικός», είχε πει στο Mega.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share