Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Σοφία Αλιμπέρτη: «Από παιδάκι ήμουν ερωτευμένη με τον Πάριο, με το που γνωριστήκαμε...»

Τι εξομολογήθηκε για τον πρώην σύζυγό της;

22 Μαρτίου 2023 12:59
«Βόμβα» από Σοφία Αλιμπέρτη: «Από παιδάκι ήμουν ερωτευμένη με τον Πάριο, με το που γνωριστήκαμε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική της «βόμβα» έριξε η Σοφία Αλιμπέρτη σε μια εξομολόγηση καρδιάς που έκανε για τον Γιάννη Πάριο. Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν ερωτευμένη μαζί του από παιδάκι και με το που γνωρίστηκαν υπήρξε αμοιβαία έλξη. Με την ευκαιρία δείτε την εξομολόγηση για τον πατέρα της ηθοποιού που την εγκατέλειψε.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είχε αποκαλύψει το 2010:

«Είναι το μοναδικό one night stand που έχω κάνει στη ζωή μου και επειδή μου προέκυψαν παιδιά και σχέση, είπα πως δεν θα το ξανακάνω αυτό στη ζωή μου».Και συνέχισε τότε λέγοντας:«Λοιπόν, αυτό είναι πρώτη φορά που το λέω στη ζωή μου, και αισθάνομαι λίγο περίεργα. Με το που πήγα στην Πάρο λέω σε μια φίλη μου, “εγώ σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση, θα το κάνω με τον Πάριο”.

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος με τα παιδιά τους

Η κολλητή μου πέφτει από τα σύννεφα, με λέει τρελή, και διάφορα άλλα τέτοια. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, αλλά ήμουν από παιδάκι ερωτευμένη με αυτόν τον άνθρωπο. Σκέφτηκα λοιπόν, θα το κάνω, δεν θα το ξέρει κανένας και σιγά μην τον ξαναδώ. Έτσι και έγινε. Με το που γνωριστήκαμε, το ίδιο βράδυ, υπήρξε μια αμοιβαία έλξη και ένα απίστευτο ερωτικό πάθος. Τη συνέχεια την ξέρεις. Σχεδόν μεγάλωσα με αυτόν τον άνθρωπο»

Της «έπλεξε» το εγκώμιο ο Χάρης Βαρθακούρης: «Τα χρόνια που η Σοφία Αλιμπέρτη...»

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στις κάμερες και «έπλεξε» το εγκώμιο στη Σοφία Αλιμπερτη, μιλώντας για τα χρόνια που λείπει από την τηλεόραση, αλλά και μια πιθανή επιστροφή της στα media.

Ο γιος του Γιάννης Πάριου έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε επίσης στη δική του απουσία από την τηλεόραση, τους τελευταίους μήνες.

Ο τραγουδιστής μίλησε στο «Πρωινό» κι εξήγησε πως ο ίδιος δεν θεωρεί ότι πρέπει να ξαναγυρίσει στη μικρή οθόνη. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε η Σοφία Αλιμπέρτη για την επιθυμία της να γίνει γιαγιά.

Ο Χάρης Βαρθακούρης μιλά για τη Σοφία Αλιμπέρτη

«Δεν μου λείπω καθόλου από την τηλεόραση, ήταν ό,τι πρέπει για εμένα σε μία περίοδο που το τραγούδι ήταν σε κώμα. Ούτε η γυναίκα μου μου λείπει από την τηλεόραση, γιατί τη χαίρομαι και την απολαμβάνω στο σπίτι, όπως είχα συνηθίσει εδώ και πολλά χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Σοφία Αλιμπέρτη και τόνισε πως είναι εκείνη που θα έπρεπε να δούμε ξανά στο γυαλί. «Γιατί να μην είναι στην τηλεόραση; Αν κάποιος θα έπρεπε να είναι στην τηλεόραση, αυτή είναι η Σοφία Αλιμπέρτη. Έχει γράψει πολύ μεγάλη και σπουδαία πορεία στην τηλεόραση, τα χρόνια που επέλεξε να είναι σε αυτή», δήλωσε.

Τέλος, για το ενδεχόμενο να έκανε ξανά εκπομπή με τη σύζυγό του, Αντελίνα, απάντησε: «Σαφώς. Γιατί όχι;».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share