Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σούσουρο με τη Σοφία Αλιμπέρτη: Η εγκατάλειψη από τον πατέρα της - «Δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τα παιδιά του» (Video)

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

21 Ιουνίου 2022 16:42
Σούσουρο με τη Σοφία Αλιμπέρτη: Η εγκατάλειψη από τον πατέρα της - «Δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τα παιδιά του» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μητέρα της Σοφίας Αλιμπέρτη είχε μιλήσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν για όλα.

Πώς έμεινε με δύο παιδιά μόνη της όταν ο πρώην άντρας της έφυγε και δεν ξαναγύρισε ποτέ. Η Ζωή Αλιμπέρτη μίλησε για την καριέρα της τραγουδίστριας, για τα παιδιά της και για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε.

Δείτε επίσης: Δάκρυα και... μυστήριο στον γάμο του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη! Στην φόρα «απαγορευμένες» φωτογραφίες της βραδιάς!

Η ίδια αποκάλυψε πως ο άντρας της την παράτησε όταν ο γιος τους ήταν μόλις ενός μήνα και δεν γύρισε ποτέ πίσω, ούτε ενδιαφέρθηκε για τα παιδιά του. Πλέον τον έχουν ξεχάσει όλοι.

Παράλληλα, ανέφερε πως δούλευε από 12 χρονών και είχε αφήσει τα παιδιά της στους γονείς της στην Κέρκυρα. Μάλιστα στην ίδια ηλικία είχε ξεκινήσει και η Σοφία Αλιμπέρτη να δουλεύει.

Η Ζωή Αλιμπέρτη τόνισε πως της λείπουν τα παιδιά της που πλέον δραστηριοποιούνται στην Πάρο και τους παίρνει τρία τηλέφωνα την μέρα.

Τέλος σχολίασε πως το να σταματήσει την καριέρα της στην τηλεόραση η Σοφία Αλιμπέρτη έγινε σε σωστή χρονική στιγμή.

Δείτε το βίντεο:

Καταπέλτης η Σοφία Αλιμπέρτη: «Δεν μου άρεσε να με προσβάλλουν...»

Για την εκπομπή που παρουσίαζε πριν από πολλά χρόνια αλλά και τους λόγους που αποσύρθηκε από την τηλεόραση είχε μιλήσει το 2014 η Σοφία Αλιμπέρτη, καλεσμένη τότε στο «Μες Στην Καλή Χαρά».

Δείτε επίσης: Σπάνια μάνα η Σοφία Αλιμπέρτη: «Αυτό που ήθελα να περάσω στα παιδιά μου ήταν...» (Video)

Η ίδια θυμήθηκε το ξεκίνημά της στην παρουσίαση: «Δεν φαινόταν, αλλά εγώ ήμουν “κατουρημένη”. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία και το ξέρουν οι περισσότεροι που είναι μέσα σε αυτό το πλατό. Αυτή η δουλειά ήταν ο ωραιότερος εραστής μου. Όλο αυτό, βέβαια, οφείλεται στην Κουτσελίνη, που ήταν η πρώτη που με έπεισε πως μπορώ να κάνω εκπομπή. Σημασία έχει πως αυτό το πράγμα γεννήθηκε εδώ μέσα, έχτισε η Ζήνα την πρωινή ζώνη Σαββατοκύριακου, είχα την τύχη να είμαι παρούσα σε αυτό και πέρασα πάρα πολύ ωραία».

Σοφία Αλιμπέρτη φουλάρι

Η Σοφία Αλιμπέρτη αναφέρθηκε και στους λόγους που αποσύρθηκε οικειοθελώς: «Είναι πολλοί οι παράγοντες που με έκαναν να θέλω να φύγω. Δουλεύω από 12 χρονών παιδί, στερήθηκα την παιδικότητά μου, την εφηβεία μου. Έρχεται κάποια στιγμή που κουράζεσαι. Όχι από την ίδια τη δουλειά, αλλά από τον κόσμο που την περιβάλλει. Ήταν και μια περίοδος που πολλοί μιλούσαν για σένα, χωρίς να σε γνωρίζουν. Παρουσίαζαν μια εικόνα και προσωπικότητα που δεν είχε καμία σχέση με μένα. Αυτό δεν μου άρεσε, δεν μου άρεσε να με προσβάλλουν. Ήθελα τον εαυτό μου πίσω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share