Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

«Δεν ντρέπεσαι λιγάκι...»: Έκπληκτος ο Γιώργος Παπαδάκης με τη γκάφα της Μαρίας Αναστασοπούλου!

Τι συνέβη στον αέρα της εκπομπής;

22 Μαρτίου 2023 08:16
«Δεν ντρέπεσαι λιγάκι...»: Έκπληκτος ο Γιώργος Παπαδάκης με τη γκάφα της Μαρίας Αναστασοπούλου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επικό σκηνικό εκτυλίχθηκε στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα» με την γκάφα της Μαρίας Αναστασοπούλου, η οποία είπε στον αέρα αντί για ΑΝΤ1… ΣΚΑΪ. Η δημοσιογράφος, την ώρα που έδινε τα τηλέφωνα επικοινωνίας με την εκπομπή, από συνήθεια είπε «γράφετε ΣΚΑΪ» με τον Γιώργο Παπαδάκη να μένει έκπληκτος και να της λέει: «Δε ντρέπεσαι λιγάκι;»

«Μας στέλνετε τα μηνύματά σας, γράφετε ΣΚΑΪ… Γράφετε ΣΚΑΪ; Όχι ΣΚΑΪ, δεν γράφετε ΣΚΑΪ… Μπερδεύτηκα βρε Γιώργο, έλα κάτσε κάτω, ηρέμησε» είπε η Μαρία Αναστασοπούλου στον Γιώργο Παπαδάκη. Με την ευκαιρία, αυτά είναι τα «καρφιά» της Μπάγιας Αντωνοπούλου για τον Γιώργο Παπαδάκη.

γκάφα Μαρίας Αναστασοπούλου σε Γιώργο Παπαδάκη

Ο Γιώργος Παπαδάκης, με σκυμμένο το κεφάλι, δήθεν ενοχλημένος από την γκάφα της, την «πείραξε» λέγοντάς τη: «Θυμήθηκε τον ΣΚΑΪ. Σου λείπει ο ΣΚΑΪ; Έχεις εμένα δίπλα σου και σου λείπει ο Οικονόμου; Κυρίες και κύριοι για να συνέλθω πάμε σε διαφημίσεις. Δεν ντρέπεσαι λιγάκι;».

«Θέλει να εκλέξει το γιο του...»: Σάλος με τον Γιώργο Παπαδάκη στο Twitter!

«Θέλει να εκλέξει το γιο του...» αναφέρουν λογαριασμοί στο Twitter για τον Γιώργο Παπαδάκη και όπως ήταν αναμενόμενο προκλήθηκε σάλος. Ο δημοσιογράφος δέχτηκε «επίθεση» από τους χρήστες της πλατφόρμας, οι οποίοι έκαναν οργισμένα σχόλια σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη.

Υπενθυμίζεται πως ο γιος του, Φοίβος Παπαδάκης, ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα είχε πρωταγωνιστήσει και σε διαφημιστικό σποτ του κόμματος.

Αυτός δεν είναι οι μόνος δημοσιογράφος για τον οποίο γράφονται τέτοια σχόλια.

Όπως είναι αναμενόμενο μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, με τα περισσότερα θύματα να είναι νέα παιδιά, το μίσος και η οργή του κόσμου ξεχειλίζουν.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τις τραγικές ελλείψεις που υπήρχαν στα τρένα, αλλά και ότι κανείς εδώ και πολλά χρόνια δεν έκανε τίποτα γι' αυτό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share