Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Πανύψηλη καλλονή και με καταγάλανα μάτια: Σωστό... μοντέλο η 23χρονη κόρη του Παύλου Πολάκη, Σταυρούλα! (photos)

Καλλίγραμμη και με ομορφιά που καθηλώνει!

20 Μαρτίου 2023 13:41
Πανύψηλη καλλονή και με καταγάλανα μάτια: Σωστό... μοντέλο η 23χρονη κόρη του Παύλου Πολάκη, Σταυρούλα! (photos)
Φωτογραφία αριστερά: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/ EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης πρόκειται για έναν πολιτικό που λόγω αναστήματος και συμπεριφοράς δεν περνάει ποτέ απαρατήρητος.

Βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο των ΜΜΕ και στο στόχαστρο των πολιτικών του αντιπάλων. Εκτός, όμως, από πολιτικό πρόσωπο, ο πρώην αναπλ. υπουργός Υγείας είναι και πατέρας. Έχει δυο υπέροχα κορίτσια, τη Σταυρούλα και την Πέρσα Πολάκη.

Σταυρούλα Πολάκη

Ειδικότερα, η μεγαλύτερη κόρη του Παύλου Πολάκη, η Σταυρούλα Πολάκη είναι σήμερα 23 ετών και φοιτήτρια Νομικής. Η πανέμορφη, μελαχρινή κοπέλα με τα καταγάλανα μάτια μοιάζει με μοντέλο, ενώ εύκολα θα μπορούσε κανείς να πει πως η ίδια θυμίζει κάτι από Έλενα Ναθαναήλ. Η 23χρονη είναι ψηλή και καλλίγραμμη ενώ το πρόσωπό της μοιάζει πραγματικά αλαβάστρινο.

Σταυρούλα Πολάκη

Με έντονη κρητική ομορφιά, με πανέμορφα και δυνατά χαρακτηριστικά σε πρόσωπο και σώμα, η παρουσία της Σταυρούλας Πολάκη είναι σίγουρο πως δεν περνάει απαρατήρητη ούτε στιγμή.

Σταυρούλα Πολάκη με μαγιό

Παραμένει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης: «Σιγά μην τους κάναμε το χατίρι»

Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και επίσημα θα παραμείνει με ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας ο Παύλος Πολάκης. Μάλιστα, ο πολιτικός προέβη άμεσα σε ανάρτηση δηλώνοντας πως δεν θα τους κάνουν το χατίρι.

Στη σημερινή της συνεδρίαση, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποφάσισε ομόφωνα να μην υπάρξει καμία αλλαγή στις αποφάσεις που έλαβε στη προηγούμενη συνέδριασή της και έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί, αναφορικά με την εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή για τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την εισήγησή του στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος είχε μιλήσει για «γενναία αυτοκριτική» του Παύλου Πολάκη αναφερόμενος στην επιστολή που απέστειλε ο πρώην υπουργός στο κομματικό όργανο.

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε συγκεκριμένα ότι το περιεχόμενό της επιστολής «μας αναγκάζει να επανεκτιμήσουμε και τις αρχικές μας προθέσεις», ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο για την επιστροφή του κ. Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην εισήγησή του ο Αλέξης Τσίπρας είπε, επίσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα διαγραφών και προγραφών συμπληρώνοντας, ωστόσο, ότι «είμαστε κόμμα. Που σημαίνει ότι έχουμε κανόνες και συλλογικές επεξεργασίες. Και κανένας δε μπορεί να βγαίνει έξω από αυτές».

«Στο κόμμα μας υπάρχουν όλες οι δικλείδες, οι δημοκρατικές δυνατότητες, οι λειτουργίες, για να μη φιμώνεται κανείς και για κανένα λόγο. Αυτή είναι μια αδιαπραγμάτευτη κατάκτηση του ΣΥΡΙΖΑ Αλλά δημόσιες κινήσεις που αποκλίνουν από τις συλλογικές μας αποφάσεις και δεσμεύσεις απογοητεύουν και ενισχύουν το μύθο ότι είμαστε μία από τα ίδια» είπε.

«Σε ένα περιβάλλον, όμως, επικοινωνιακής υπεροπλίας του αντιπάλου οφείλουμε να το επιβεβαιώνουμε αυτό συνεχώς. Ως κόμμα, ως μέλη, και πολύ περισσότερο ως στελέχη του» είπε ακόμα ο Αλέξης Τσίπρας δείχνοντας ότι ζητά δεσμεύσεις από τον Παύλο Πολάκη προκειμένου να επιστρέψει στα ψηφοδέλτια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share