Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έξαλλος ο Πολάκης για το ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: «Αν δεν μπει το όνομα του Χαιρετάκη, η υποψηφιότητά μου δεν ισχύει!»

Η ανάρτηση Πολάκη

19 Φεβρουαρίου 2023 14:32
Έξαλλος ο Πολάκης για το ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: «Αν δεν μπει το όνομα του Χαιρετάκη, η υποψηφιότητά μου δεν ισχύει!»
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξοργισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική γραμματεία του κόμματος, φαίνεται πως είναι ο Παύλος Πολάκης.

Ο πρώην υφυπουργός με ανάρτησή του στα σόσιαλ, ανέφερε πως η υποψηφιότητά του στην περιφέρεια των Χανίων δεν ισχύει έως ότου διορθωθεί το «λάθος» της μη παρουσίας του ονόματος του Μιχάλη Χαιρετάκη, στο ψηφοδέλτιο!

Μάλιστα, τόνισε πως «εγώ δεν πουλάω συντρόφους, επειδή κάποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου»!.

Η ανάρτηση Πολάκη:

«Προφανώς από «λάθος» ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανιά. Μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα. Εγώ φίλους και συντρόφους δεν πουλάω ,επειδή κάποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου! Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!!»

«Άδωνι τελειώσατε» - Άγρια επίθεση Πολάκη για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη

Οι απαντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη γύρω από την υπόθεση παρακολούθησης της ΕΥΠ στο κινητό του Νίκου Ανδρουλάκη, έχει προκαλέσει σφοδρή αντιπαράθεση όχι μόνο στα πολιτικά γραφεία, αλλά και στα social media. Ετσι, ο σχολιασμός της τοποθέτησης του πρωθυπουργού από τον υπουργό Ανάπτυξης, Αδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε την απάντηση του Τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, ο οποίος ως συνήθως... άστραψε και βρόντηξε κάνοντας λόγο για «πακετάρισμα» της κυβέρνησης, αλλά και με προσωπική επίθεση περί... αδιευκρίνιστων και κατέληξε λέγοντας: «Τελειώσατε»!

Δείτε επίσης: Γιάννης Οικονόμου για παρακολούθηση Νίκου Ανδρουλάκη: «Αν το ήξερε ο Μητσοτάκης...» (Video)

Πολάκης Άδωνις

«Αληθινός και ανθρώπινος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Η παρακολούθηση του τηλεφώνου του κ. Ανδρουλάκη, ήταν νόμιμη μεν λάθος δε. Το λάθος θα είναι η αφορμή για να βελτιώσουμε τους θεσμούς μας και όχι για να τσακωθούμε πλήττοντας το εθνικά χρήσιμο έργο της ΕΥΠ», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Αδωνις Γεωργιάδης και προκάλεσε την αντίδραση του Πολάκη, ο οποίος του επιτέθηκε προσωπικά:

«ΑΔΩΝΗ!!!
Ξεκίνα το πακετάρισμα. Υπόγεια με γυψοσανίδες δεν έχει το Ανάπτυξης.

ΥΓ1. Από πότε βρε ορφανό του Παττακού είναι «νόμιμη» η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ από την ΕΥΠ;;; Για ποιο λόγο;
Πως θα την απέτρεπε ο Κυριάκος σου αν ήταν «νόμιμη»;

ΥΓ2.Τι θα διορθώσεις εσύ βρε αδιευκρίνιστε;;;Θα νομιμοποιήσεις το Predator που πήρε ο Δημητριάδης ή θα αλλάξεις το πτυχίο του Κοριολέοντα;

Σταματά να γλείφεις τον Μωϋσή!
ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share