Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

«Βόμβα» Γιώργου Λιάγκα: «Έκλαιγα πάνω στο φέρετρο κι έρχεται ο Στηβ Κακέτσης...»

«Ακόμα και στις πιο τραγικές καταστάσεις...»

19 Μαρτίου 2023 18:23
«Βόμβα» Γιώργου Λιάγκα: «Έκλαιγα πάνω στο φέρετρο κι έρχεται ο Στηβ Κακέτσης...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα της.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς η μητέρα της την ενημέρωσε πως ο πατέρας της δεν είναι καλά στην υγεία του.

Με αφορμή αυτή τη συνέντευξη της Αλεξάνδρας Παλαιόλογου στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιαγκα» ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην απώλεια του δικού του πατέρα.

«Εγώ όπως το έχω βιώσει με χαμούς δικών μου ανθρώπων κι επειδή η ζωή συνεχίζεται και αυτό που λέει ο λαός ότι “οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους” είναι μια αλήθεια. Ακόμα και στις πιο τραγικές καταστάσεις της ζωής, ο άνθρωπος βρίσκει τον τρόπο να γελάσει.

«Βόμβα» Γιώργου Λιάγκα: «Έκλαιγα πάνω στο φέρετρο κι έρχεται ο Στηβ Κακέτσης...»

Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν τραγικός, έκλαψα πάρα πολύ. Στην κηδεία, ήταν ο φίλος μου ο Στηβ Κακέτσης, που τον αγαπώ πολύ και ξέρω τι περνάει, έρχεται ο Στιβ την ώρα που ήμουν πάνω από το φέρετρο και έκλαιγα, χτυπάει το φέρετρο και λέω “καλά, και γα..ω τα ξύλα” κι έβαλα τα γέλια ενώ έκλαιγα.

Βρίσκεις κάτι και είναι αυτή ανάσα που θες να πάρεις…», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ανατροπή – βόμβα: Ποιoς είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισαν Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας;

Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί κατά καιρούς σχετικά με τον πραγματικό λόγο του διαζυγίου του Γιώργου Λιάγκα με τη Φαίη Σκορδά (η πλευρά της παρουσιάστριας).

Πάντως, ο γνωστός παρουσιαστής έχει εξηγήσει δημόσια γιατί χώρισε και μάλλον αυτό θα πρέπει να κρατήσουμε όλοι, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και χρόνια πλέον.

Αναλυτικά η απάντησή του στο περιοδικό Down Town που βάζει τέλος στα σενάρια:

“Κατ’ αρχάς, να ξεκαθαρίσω κάτι. Ποτέ δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Ούτε από τη δική μου μεριά ούτε από τη μεριά της Φαίης. Γιατί τότε γράφτηκαν πολλά και καλό θα είναι κάποια πράγματα να τα ξεκαθαρίσουμε. Δεύτερον, δεν υπάρχει τώρα καμία κόντρα και δεν υπήρχε ποτέ. Γράφεται παντού και απορώ, γιατί δεν αντιδρώ και δεν κάνω μηνύσεις, ότι έχει μπει η εισαγγελία και ρυθμίζει τις περιουσίες μας. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα χρημάτων μεταξύ μας. Το οικονομικό κομμάτι το είχαμε λύσει πριν χωρίσουμε. δεν τέθηκε ποτέ θέμα «αυτά είναι τα δικά μου, αυτά είναι τα δικά σου». Δεν χωρίσαμε επειδή πάψαμε να αγαπάμε και να εκτιμάμε ο ένας τον άλλον.

Κάποια στιγμή κάτι τελειώνει σε ένα ζευγάρι. Άλλωστε, όλα τελειώνουν. Εγώ την αγαπάω τη Φαίη και πιστεύω ότι και η Φαίη με αγαπάει και φυσικά τη θεωρώ μια εξαιρετική μάνα. Αλλά προφανώς κάτι μας τελείωσε, για να περάσει σε ένα άλλο στάδιο η σχέση δύο ανθρώπων.

Σε κάθε σχέση είναι πιθανόν να φύγει το πάθος της αρχής. Ενδεχομένως να έγινε αυτό και στη δική μας σχέση. Αυτό το βασικό στοιχείο που εξομαλύνει τις σχέσεις. Και όταν εκλείπει το στοιχείο αυτό σε ένα ζευγάρι, δημιουργούνται κόντρες γιατί βγαίνουν οι διαφορές στην επιφάνεια. Έτσι, αντί να ζούμε σε ένα σπίτι με εντάσεις, θεωρήσαμε ότι θα ήταν καλύτερα να ζούμε ξεχωριστά και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Και εμείς, αλλά κυρίως τα παιδιά”.

Πιο ξεκάθαρα δεν θα μπορούσε να τα πει…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share