Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Κάρφωσε» τον Κωνσταντίνο Αργυρό: Η σπόντα της Ναταλίας Γερμανού για τη νέα του σχέση

«Κάναμε και την εμπορική τοποθέτηση, φτάνει παιδιά»

19 Μαρτίου 2023 18:11
«Κάρφωσε» τον Κωνσταντίνο Αργυρό: Η σπόντα της Ναταλίας Γερμανού για τη νέα του σχέση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα δημοσιεύματα που σχετίζονται με τη νέα σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού σχολίασε η Ναταλία Γερμανού και η παρέα του «Καλύτερα δε γίνεται». Η γνωστή παρουσιάστρια «κάρφωσε» τον τραγουδιστή και πέταξε τη σπόντα της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταφέρει η εφημερίδα On Time, ο τραγουδιστής βρίσκεται σε σχέση με την Αλεξάνδρα Νίκα, κόρη του γνωστού επιχειρηματία αλλαντικών.

«Βλέπεις Νίκας… είναι καλό», είπε η Ναταλία Γερμανού, προκαλώντας τα γέλια στο πάνελ της εκπομπής της. «Κάναμε και την εμπορική τοποθέτηση. Απευθύνομαι στο εμπορικό τμήμα του Alpha: μπορείτε να ζητήσετε ό,τι θέλετε. Εμείς άθελά μας τώρα πουλήσαμε σαλαμάκια, γαλοπούλες, παριζάκια… τα πάντα όλα», πρόσθεσε χαριτολογώντας.

«Μήπως είναι ερωτευμένος με άλλη κοπέλα; Με άλλη εταιρία αλλαντικών; Αλεξάνδρα Υφαντή; Να τα δώσουμε όλα τα ονόματα», σχολίασε με χιούμορ στη συνέχεια της κουβέντας ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

«Όχι, όχι. Σταματήστε, παιδιά. Ηρεμήστε λίγο, φτάνει», είπε με χιούμορ η Ναταλία Γερμανού.

Άλλος άνθρωπος ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Δε φαντάζεστε τι κάνει στο καμαρίνι του πριν βγει στη σκηνή (Video)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός περνάει χαλαρές στιγμές στο καμαρίνι του πριν βγει στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται μαζί με τον Σάκη Ρουβά.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα στιγμιότυπο από το καμαρίνι του κι εκείνοι δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Παράλληλα, δείτε ποιες γυναίκες δεν αρέσουν στον γνωστό τραγουδιστή.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, την ώρα που ο Σάκης Ρουβάς τραγουδάει το «Μην αντιστέκεσαι» παίζει… μπάσκετ!

«Έτοιμοι;;;» έγραψε πάνω στο ολιγόλεπτο βίντεο. Στο τέλος της ανάρτησης, ο ίδιος δεν παρέλειψε να χαμογελάσει στην κάμερα και να κάνει και μία τελευταία κίνηση, πετώντας τη μπάλα σε όσους τον παρακολουθούσαν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share