Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από Κωνσταντίνο Αργυρό: «Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που...»

Τι αποκάλυψε;

3 Νοεμβρίου 2022 22:28
«Βόμβα» από Κωνσταντίνο Αργυρό: «Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στο περιοδικό “ΟΚ!” είχε παραχωρήσει πριν χρόνια ο Κωνσταντίνος Αργυρός όπου, μεταξύ άλλων, είχε μιλήσει για την προσωπική του ζωή, ενώ αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η γυναίκα που θα σταθεί δίπλα του. Με την ευκαιρία, δείτε τι δήλωσε για τη Eurovision και αν σκοπεύει να μας εκπροσωπήσει.

– Ποιο είναι το πρώτο που παρατηρείς σε κάποια που σε ενδιαφέρει;

«Θέλω να έχει χιούμορ, να προσέχει τον εαυτό της και αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ο τρόπος που κινείται στον χώρο. Στη συνέχεια, το βλέμμα μου θα σταθεί στα μάτια της. Πιστεύω ότι το βλέμμα ενός ανθρώπου καθρεφτίζει την ψυχή του.»

-Ποιος τύπος γυναίκας σε απωθεί;

«Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που γίνονται αδιάκριτες και χάνουν την ευγένεια τους.»

Κωνσταντίνος Αργυρός πίστα

Ακόμα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την πιο ακραία μορφή θαυμασμού που έχει δεχτεί ενώ αποκάλυψε πως έχει βγει ραντεβού με θαυμάστρια του.

«Δεν μου έχει συμβεί κάτι πολύ ακραίο, αλλά μου αρέσει να με φλερτάρουν οι θαυμάστριές μου, όπως μου αρέσει να τις φλερτάρω και εγώ. Μου έχει τύχει, για παράδειγμα, να μου βάλουν στην τσέπη ένα χαρτάκι με τον αριθμό τηλεφώνου τους όπως έχει συμβεί να δώσω και εγώ το τηλέφωνο μου σε θαυμάστρια που μου άρεσε και είχε πολύ θετική ενέργεια. Αλλά αυτά τα θεωρώ απόλυτα υγιή» δήλωνε χαρακτηριστικά.

-Έχεις βγει ποτέ ραντεβού με θαυμάστρια σου;

«Ναι, έχει τύχει»

-Έχεις κάνει και σχέση;

«Όχι. Δημιουργήθηκε μία πολύ καλή φιλία. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις επικοινωνία με τον κόσμο που σε υποστηρίζει και σε αγαπάει»

-Θα έβγαινες ποτέ με κάποια που γνώρισες μέσω Facebook;

«Έχει γίνει και αυτό, αλλά ούτε σε αυτή την περίπτωση προέκυψε κάποια σχέση. Στα 27 μου χρόνια έχω κάνει μόνο δύο μακροχρόνιες σχέσεις. Η μία κράτησε τέσσερα χρόνια και η δεύτερη περίπου τρία»



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share