Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Πρωταθλήτρια»… η Τζούλια Αλεξανδράτου στην Ελλάδα - Σε τι κατέκτησε την πρώτη θέση;

Στην κορυφή το μοντέλο

19 Μαρτίου 2023 15:52
«Πρωταθλήτρια»… η Τζούλια Αλεξανδράτου στην Ελλάδα - Σε τι κατέκτησε την πρώτη θέση;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Πρωταθλήτρια»… η Τζούλια Αλεξανδράτου στην Ελλάδα - Σε τι κατέκτησε την πρώτη θέση; Με την ευκαιρία, δείτε για πόσα λεφτά πούλησε το τζιπ της.

Όλοι θυμούνται το ροζ βίντεο που είχε κυκλοφορήσει με τη Τζούλια Αλεξανδράτου ως πρωταγωνίστρια. Το γνωστό μοντέλο πουλάει ακόμα τρελά και έτσι η Ελλάδα βρέθηκε στην 24η θέση παγκοσμίως στο Pornhub.

Το PornHub ασχολήθηκε λεπτομερώς ξανά με την Ελλάδα και δημοσίευσε όλα τα στοιχεία σχετικά με τις προτιμήσεις των συμπατριωτών μας, κάποια εκ των οποίων συγκεντρώνουν πολύ ενδιαφέρον.

Έτσι, σύμφωνα με τα στοιχεία, φαίνεται πως η Τζούλια Αλεξανδράτου κατέχει ακόμα τα πρωτεία.

«Πρωταθλήτρια»… η Τζούλια Αλεξανδράτου στο pornhub

«Βόμβα» για τη Τζούλια Αλεξανδράτου: Αυτός ήταν ο λόγος που πήρε διαζύγιο από τον Κριστιάν Καρποζήλο!

Το 2012 η Τζούλια Αλεξανδράτου ξεκίνησε να είναι σε σχέση με τον επιχειρηματία Κριστιάν Καρποζήλο. Τον Ιούνιο του 2013 παντρεύτηκαν στη Βιέννη όπου και ζούσαν μόνιμα. Τρία χρόνια μετά, μαθεύτηκε το διαζύγιό τους, όμως ο λόγος ήταν άγνωστος.

Με το χωρισμό τους, το γνωστό μοντέλο μετακόμισε στο Ψυχικό και προσπάθησε να φτιάξει ξανά τη ζωή και την καριέρα της. Πλέον, η ίδια έχει γίνει μητέρα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό της κόρης της.

Τζούλια Αλεξανδράτου και Κριστιάν Καρποζήλο

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Τζούλιας Αλεξανδράτου δεν υπήρξε κάποιος συγκεκριμένος λόγος που πήρε την απόφαση να χωρίσει. Όπως δήλωσε, απλά ο γάμος τους έκανε τον κύκλο της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είχε αναφέρει στην «Freddo»

«Με τον Κριστιάν έκλεισε ο κύκλος κοινής ζωής μας και αρμόδια δικαστήρια είναι αυτά της χώρας όπου παντρευτήκαμε. Μένω πλέον μόνιμα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ψυχικό. Ήρθαν και τα έπιπλά μου» και συνέχισε: «Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω σε ταινίες πορνό. Τέλος το σεξ, αυτό που μ’ ενδιαφέρει τώρα είναι να κοιτάξω την καριέρα μου. Έχω μεγάλη όρεξη για νέα πράγματα και μπίζνες. Θα είναι μια δημιουργική περίοδος αυτή που έρχεται για μένα. Μακριά από το παρελθόν μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share