Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Λύγισε» η Τζούλια Αλεξανδράτου «Mόλις βγήκε από την κοιλιά μου είπα...» - Τα πρώτα λόγια μετά τη γέννα (photo)

«Φαίνεται με πολύ προσωπικότητα, έντονη και επιβλητική»

7 Φεβρουαρίου 2023 11:42
«Λύγισε» η Τζούλια Αλεξανδράτου «Mόλις βγήκε από την κοιλιά μου είπα...» - Τα πρώτα λόγια μετά τη γέννα (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έγινε για πρώτη φορά μητέρα! Χθες Δευτέρα 6/2 όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τα social media έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το πρώην μοντέλο θέλησε το πρωί της Τρίτης να μοιραστεί νέα στιγμιότυπα της νεογέννητης κόρης της, ενώ δεν δίστασε να γράψει μερικά λόγια για την προσωπικότητα του βρέφους.

«Το πρώτο πράγμα που είπα μόλις βγήκε από την κοιλιά μου είναι ότι είναι πολύ όμορφη. Της μίλησα… Hi Paris! Και με ύφος και λίγη αγένεια θα έλεγα, δεν μου έδωσε καμία σημασία. Φαίνεται πολύ feisty και παρτάκιας, αυτή την εντύπωση μου έδωσε. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Φαίνεται με πολύ προσωπικότητα, έντονη και επιβλητική. Με κοίταξε με ύφος» αποκάλυψε η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Ανάρτηση Τζούλιας Αλεξανδράτου για την γεννηση της κόρης της

Άκρως αποκαλυπτική η Τζούλια Αλεξανδράτου: «Όταν γύριζα το ροζ βίντεο δεν είχα τα λογικά μου, ήμουν υπό την επήρεια...»

«Ήμουν υπό την επήρεια άλλων που με καθοδηγούσαν και με πήγαιναν εκεί που ήθελαν αυτοί. Ήμουν ένα πιόνι, δεν είχα τα λογικά μου», είχε αποκαλύψει η Τζούλια Αλεξανδράτου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το “The2nightShow” για το ροζ βίντεο.

Η αποκάλυψη της Τζούλιας Αλεξανδράτου για το ροζ βίντεο

«Εκείνη την περίοδο ήμουν περιτριγυρισμένη από πολύ κακό κόσμο, από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με μένα και όταν πέφτεις με τέτοιους ανθρώπους, μόνο κακό μπορεί να σου συμβεί.

Πάνω στην παραπλάνηση και στην πλύση εγκεφάλου, επηρεάστηκα και με έκαναν να νομίζω ότι αυτά που κάνω είναι οκ, ενώ ήταν λάθος. Μπλέχτηκα με ανθρώπους που είναι ότι χειρότερο μπορείς να γνωρίσεις και θέλανε για το δικό τους συμφέρον, με ώθησαν να κάνω πράγματα που ποτέ εγώ σαν Τζούλια δεν θα έκανα.

Τζούλια Αλεξανδράτου ροζ βίντεο

Κοιτάζω πίσω τον εαυτό μου και δεν αναγνωρίζω ποια ήμουν, τι έκανα και γιατί έκανα αυτά τα πράγματα που ποτέ στη ζωή μου δεν θα έκανα»

Στην ερώτηση αν είχε μπλέξει με ουσίες, ανέφερε:

«Όχι, δεν είχα καμία σχέση με ναρκωτικά. Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι άνθρωποι γύρω μου, δεν θα το έκανα ποτέ. Έκανα τεράστια λάθη και θα ζω με αυτά μέχρι να πεθάνω, δεν μπορώ να το κρύψω και θα το έχω μέσα μου για πάντα. Αν γύριζα το χρόνο πίσω, δεν θα το έκανα.

Ήμουν υπό την επήρεια άλλων που με καθοδηγούσαν και με πήγαιναν εκεί που ήθελαν αυτοί. Ήμουν ένα πιόνι, δεν είχα τα λογικά μου και θεωρώ ότι όλη αυτή η δημοσιότητα μόνο κακό μου έκανε. Δεν άξιζαν τα χρήματα όλη αυτή την κατάσταση. Πέρασε από το μυαλό μου και η απονενοημένη πράξη»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share