Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ξέσπασμα Σωτήρη Καλυβάτση: «Μαύρισε η ψυχή! Ακόμα προσπαθούμε να βρούμε...» - Το σχόλιο "καρφί" για τη διαμάχη του Αντώνη Κανάκη με την ΕΣΗΕΑ (Video)

«Ας ελπίσουμε ότι θα κάνουμε κάτι...»

13 Μαρτίου 2023 13:04
Ξέσπασμα Σωτήρη Καλυβάτση: «Μαύρισε η ψυχή! Ακόμα προσπαθούμε να βρούμε...» - Το σχόλιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Σωτήρης Καλυβάτσης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «Super Κατερίνα». Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και την ΕΣΗΕΑ.

Η διαμάχη έχει ξεσπάσει με αφορμή τη δημοσιογραφική κάλυψη της τραγωδίας στα Τέμπη, αλλά και για την απόφαση κάποιων καλλιτεχνών να τραγουδήσουν κανονικά στα νυχτερινά κέντρα παρά το τριήμερο εθνικό πένθος, που είχε ανακυρηχθεί.

Σε ό,τι αφορά την κόντρα του Αντώνη Κανάκη με μερίδα δημοσιογράφων, ο Σωτήρης Καλυβάτσης απάντησε: «Τώρα είναι τα γεγονότα. Μαύρισε η ψυχή μας, είναι δυνατόν; Ας ελπίσουμε ότι θα κάνουμε κάτι όλοι μαζί πια. Αφήστε τα αυτά. Σε τέτοια πράγματα οι άνθρωποι είμαστε όλοι σαν χαμένοι. Ακόμα προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας και κάποιοι θα αργήσουν πολύ να τα βρουν»

Κόλαφος ο Αντώνης Κανάκης: «Δεν έχουν καν την τσίπα, δεν περιμέναμε κανένας από αυτούς να χαμπαριάσει...»

Κόλαφος ήταν ο Αντώνης Κανάκης για τη διαπλοκή μεταξύ συγκεκριμένων δημοσιογράφων και πολιτικών εξουσιών μετά την τραγωδία στα Τέμπη. «Δεν έχουν καν την τσίπα, δεν περιμέναμε κανένας από αυτούς να χαμπαριάσει...» ήταν μερικά από τα αιχμηρά λόγια του παρουσιαστή, μετά την σφοδρή επίθεση που δέχτηκε.

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως «δεν περιμέναμε κανένας από αυτούς να χαμπαριάσει και να αλλάξουν στο παραμικρό στάση, ύφος και γλώσσα του σώματος. Βγήκαν και είπαν ακριβώς αυτά τα θλιβερά πράγματα που περιμέναμε να πούνε, τα οποία είναι ανάξια λόγου».

Αντώνης Κανάκης για Τέμπη

Επίσης, είπε ότι «αυτό που είναι άξιο λόγου και θα το πω πιο συνοπτικά και για τελευταία φορά είναι ότι παρακολουθούμε εδώ και καιρό μία ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή μεταξύ συγκεκριμένων δημοσιογράφων και πολιτικών εξουσιών, δύο μέρη που εξ ορισμού θα έπρεπε να είναι απέναντι, αλλά συναλλάσσονται και συνεργάζονται στενά» είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Παρακολουθούμε αυτή την ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας σε κοινή θέα και μάλιστα το ιδιαιτέρως εξοργιστικό είναι ότι δεν έχουν καν την τσίπα, την συναισθηματική νοημοσύνη να χαλαρώσουν το υπερθέαμα διαπλοκής αυτές τις μέρες που πενθούμε τόσο βαριά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share