Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Καταντήσατε αηδία, η ντροπή της δημοσιογραφίας»: To Twitter «πετσοκόβει» τον Νίκο Ευαγγελάτο και τα σχόλια «πέφτουν βροχή»

Έξαλλοι οι χρήστες

13 Μαρτίου 2023 12:33
«Καταντήσατε αηδία, η ντροπή της δημοσιογραφίας»: To Twitter «πετσοκόβει» τον Νίκο Ευαγγελάτο και τα σχόλια «πέφτουν βροχή»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η οργή ξεχειλίζει στο Twitter με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος έκανε τους χρήστες να βράζουν από θυμό για την κάλυψη που κάνει για την τραγωδία στα Τέμπη και να τον «πετσοκόβουν». Τον χαρακτηρίζουν «αηδία», αλλά και «ντροπή της δημοσιογραφίας», καθώς τον κατηγορούν ότι έβαλε πλυντήριο για να ξεπλύνει την κυβέρνηση, στοχοποιώντας ξεκάθαρα τον σταθμάρχη. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια «έπεσαν βροχή».

Όπως είναι αναμενόμενο μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, με τα περισσότερα θύματα να είναι νέα παιδιά, το μίσος και η οργή του κόσμου ξεχειλίζουν. Μάλιστα, τα οργισμένα σχόλια των χρηστών του Twitter άγγιξαν και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Την ίδια ώρα και ο Νίκος Μάνεσης με τη Φαίη Μαυραγάνη βρέθηκαν στο στόχαστρο του Twitter.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τις τραγικές ελλείψεις που υπήρχαν στα τρένα, αλλά και ότι κανείς εδώ και πολλά χρόνια δεν έκανε τίποτα γι' αυτό. Ο κόσμος είναι οργισμένος και συνεχίζει τις μαζικές κινητοποιήσεις και τις διαμαρτυρίες.

Αηδιασμένος ο Γιώργος Λιάγκας: «Aρνούμαι να συμμετάσχω σε αυτό το παιχνιδάκι, ντρέπομαι»

Μια διαφορετική έναρξη έκανε σήμερα στο «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόμενος στα πινγκ πονγκ των τελευταίων ημερών και των τσακωμών μεταξύ παρουσιαστών για το πώς χειρίζονται το θέμα των Τεμπών.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 δήλωσε πως δεν θα ασχοληθεί ξανά με το πολύνεκρο δυστύχημα στα Tέμπη που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς η μπάλα στα μέσα ενημέρωσης έχει χαθεί.

Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας για το δυστύχημα στα Τέμπη

«Με έχετε δει αυτές τις μέρες εκνευρισμένο, τσαντισμένο. Παρακολουθούσα χθες τα όσα γίνονται στα social media και στα κανάλια. Αισθάνομαι αηδιασμένος από τη μία και άδειος και κενός από την άλλη. Αποφάσισα χθες το βράδυ να σταματήσω να ασχολούμαι με το θέμα των Τεμπών. Ότι ήταν να πω, το είπα. Δημοσιογραφικά κράτησα ίσες αποστάσεις, όφειλα να κάνω αυτό που έπρεπε να κάνω.

Όταν είδα ότι τις τελευταίες ώρες η μπάλα έχει χαθεί και ως συνήθως πάει αλλού, σήμερα θα είναι η τελευταία μέρα που θα ασχοληθούμε. Δεν αξίζει πια άλλο. Αντί να ασχολούμαστε με την ουσία, τις ευθύνες, βλέπω ότι εδώ και μερικές ώρες η μπάλα έχει πάει σε άλλο γήπεδο και αυτό που αφορά πια είναι τι λέει ο Κανάκης για τον Πορτοσάλτε, τι λέει ο Πορτοσάλτε για τον Κανάκη, τι λένε για τον Γεωργιάδη, τι λέει ο Μουτσινάς.

Εγώ δεν θα βγω να κρίνω τη γνώμη κανενός. Καλά κάνει και ο Πορτοσάλτε και ο Μουτσινάς και ο Κανάκης και όλοι κι έχουν γνώμη. Αλλά το παιχνίδι πια πάει αλλού. Αυτό με θλίβει, με αδειάζει. Αρχίσαμε πάλι να σφαζόμαστε μεταξύ μας και βγάζουμε απωθημένα βρίζοντας ο ένας τον άλλον, δεν προσφέρουμε τίποτα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share