Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απεργιακό συλλαλητήριο για τα Τέμπη: Επεισόδια στο Σύνταγμα με 7 συλλήψεις - Μολότοφ, φωτοβολίδες και χημικά (photos&video)

Στιγμές έντασης επικράτησαν στο κέντρο της Αθήνας

8 Μαρτίου 2023 16:04
Απεργιακό συλλαλητήριο για τα Τέμπη: Επεισόδια στο Σύνταγμα με 7 συλλήψεις - Μολότοφ, φωτοβολίδες και χημικά (photos&video)
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επεισόδια σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα στο κέντρο της Αθήνας στο απεργιακό συλλαλητήριο για τα Τέμπη, όπου συγκρούστηκαν μετωπικά δύο τρένα και «έχασαν» τη ζωή τους 57 άνθωποι. Αγνωστοι επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις με βόμβες μολότοφ, πέτρες και φωτοβολίδες με την Αστυνομία να απαντάει με χημικά.

Επεισόδια στο Σύνταγμα
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Τα επεισόδια, σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, ξεκίνησαν από το κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος, στο ύψος της Ερμού και γρήγορα επεκτάθηκαν στο πάνω μέρος της πλατείας Συντάγματος και στη Βουλή.

Επεισόδια στο Σύνταγμα
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Η ένταση έχει μεταφερθεί στην οδό Πανεπιστημίου, όπου κουκουλοφόροι επιτίθενται με πέτρες και μολότοφ στις δυνάμεις των ΜΑΤ. Η Αστυνομία απαντά με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Αξιο αναφοράς είναι ότι, πριν από τη στιγμή της έντασης, έγιναν 7 συλλήψεις για φωτοβολίδες, πέτρες και ρόπαλα, αλλά και 13 προσαγωγές, ενώ στο απεργιακό συλλαλητήριο έχει δώσει το παρών παραπάνω από 40.000 άνθρωποι.

«Φοράω έναν κηδεμόνα μετά τον τραυματίσμο μου, τον πλήρωσα μόνος μου»: Επιβάτης του 2ου βαγονιού ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση!

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό! Σε ένα δυστύχημα που έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη και μετράει 57 νεκρούς, με τους περισσότερους να είναι νέα παιδιά, η ελληνική Πολιτεία είναι άφαντη!

Παρότι έστειλε στον θάνατο τόσους ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους τόσους, οι τραυματίες καταγγέλουν πως η περίθαλψή τους έγινε με... δικά τους έξοδα! ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!

Την απίστευτη αυτή καταγγελία έκανε ο Άγγελος Φανουράκης, επιβάτης του δεύτερου βαγονιού του μοιραίου τρένου, ο οποίος αποκάλυψε πως ο κηδεμόνας που έχει τοποθετηθεί στο κορμί του μετά τον σοβαρό του τραυματισμό πληρώθηκε από τον ίδιο! Μάλιστα τόνισε πως και ο ιδιώτης γιατρός που επισκέφτηκε του πήρε χρήματα! Καμία Πολιτεία, κανένα κράτος δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για την αποκατάσταση των τραυματιών, αφήνοντάς τους στην τύχη τους!

Δείτε όσα αποκάλυψε το παλικάρι στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share