Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Κάθαρμα, πάτος, εργολαβία παραπληροφόρησης»: Στο στόχαστρο Νίκος Μάνεσης και Φαίη Μαυραγάνη - «Λυσσάει» το Twitter για το ζευγάρι

«Λες και είναι τσιφλίκι τους...»

6 Μαρτίου 2023 07:55
«Κάθαρμα, πάτος, εργολαβία παραπληροφόρησης»: Στο στόχαστρο Νίκος Μάνεσης και Φαίη Μαυραγάνη - «Λυσσάει» το Twitter για το ζευγάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος έχει προκληθεί στο Twitter με τα σχόλια να ξεχειλίζουν οργή εναντίον του Νίκου Μάνεση και της συζύγου του, Φαίης Μαυραγάνη. Μετά τις δηλώσεις που έκανε ο δημοσιογράφος για την τραγωδία στα Τέμπη, ο κόσμος στράφηκε εναντίον του, κάτι που συνέβη και με τη σύζυγό του. Οι χρήστες «λύσσαξαν» με το ζευγάρι σχετικά με την κάλυψη του τραγικού γεγονότος. «Κάθαρμα» , «πάτος», αλλά και «εργολαβία παραπληροφόρησης», ήταν μερικά αιχμηρά Tweets σε εκατοντάδες αναρτήσεις.

Αυτοί δεν είναι οι μόνοι δημοσιογράφοι για τους οποίους γράφονται τέτοια σχόλια, καθώς έχει προηγηθεί μέσα από την πλατφόρμα άγριο κράξιμο για την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε στον αέρα της εκπομπής του:

«Ο Μητσοτάκης ήταν άτυχος. Του έκατσε η τραγωδία, του έκατσε το δικό του “Μάτι” τώρα. Γνώριζε ο κ. Καραμανλής και η ηγεσία πως δεν πρέπει τα τρένα να μπαίνουν στις ράγες;».

Όσο για τη Φαίη Μαυραγάνη, οι χρήστες της έριξαν άγριο κράξιμο αναφορικά με τη συνέντευξη που πήρε από τον Τάκη Θεοδωρικάκο, τονίζοντας πως ξεπλένει την κυβέρνηση, καθώς δεν αποδίδονται οι ευθύνες που πρέπει.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος έγινε έξαλλη με τηλεθεάτρια, η οποία χαρακτήρισε τους δημοσιογράφους «πλυντήρια».

«Δικάζει, λέει αυτά που σκεφτόμαστε όλοι»: Αποθέωση για το Γιώργο Λιάγκα - Το Twitter με το μέρος του

Συγκλονισμένος είναι ο Γιώργος Λιάγκας μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Οι χρήστες του Twitter πήραν το μέρος του και τον αποθέωσαν, καθώς θεώρησαν πως είπε αυτά που σκεφτόμαστε όλοι για την τραγωδία. Ο γνωστός παρουσιαστής δε «μάσησε» τα λόγια του και δίκασε με όσα είπε.

Σε σύγκριση με άλλους δημοσιογράφους, ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του και να τα βάλει με την κυβέρνηση, απευθύνοντας να αναλάβουν όσοι πρέπει τις ευθύνες τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share