Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Κόλαφος» για τον Γιώργο Μαρίνο - «Μια εικόνα που δεν ξεχνώ ποτέ...»

«Έζησα πολλά χρόνια με...»

11 Μαρτίου 2023 16:57
«Κόλαφος» για τον Γιώργο Μαρίνο - «Μια εικόνα που δεν ξεχνώ ποτέ...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Τουρνάς και δεν δίστασε να αναφερθεί στα νέα ταλέντα του χώρου, την τραπ σκηνή, αλλά μίλησε επίσης και για ένα περιστατικό που έζησε με τον Γιώργο Μαρίνο και τη μητέρα του. Με την ευκαιρία, δείτε την σοκαριστική αποκάλυψη για τον ηθοποιό.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Ανοιχτά» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην ομοφυλοφιλία.

«Έζησα πολλά χρόνια με φίλους μου, που ήταν ομοφυλόφιλοι. Υπήρξαν κάποιες σκηνές που πραγματικά με σόκαραν, σχετικά με την κοινωνική τους πλευρά και τι περνάει ο καθένας μόνος του», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο και τη μητέρα του. «Μια εικόνα που δεν ξεχνώ ποτέ ήταν όταν η μητέρα του Γιώργου Μαρίνου καθόταν στο πρώτο τραπέζι. Πάντα ερχόταν σε μια παράσταση η μητέρα του, αλλά και ο πατέρας του. Ο Γιώργος έλεγε τότε, μια εξαιρετική μπαλάντα, όπου ανάμεσα σε άλλα, έλεγε "να είχα κι εγώ τη δική μου αγάπη". Μιλούσε για την έλλειψη συντροφικότητας, ταιριού και αγάπης. Επειδή ήταν εξαιρετική μπαλάντα, μπορούσες να μπεις μέσα σε αυτό, συναισθηματικά», εξήγησε.

«Πολλές φορές κοιτούσαμε τον Γιώργο από την κουίντα, τους συναδέλφους, το κοινό και τις αντιδράσεις. κοιτάζω από την κουίντα τότε, τη μητέρα του Γιώργου κι ήταν ανέκφραστη, αλλά ήταν μούσκεμα κι έτρεχαν τα μάτια της. Για εμένα αυτό είναι σοκ. Σαν να της συμβαίνει κάτι και τη θλίβει», συμπλήρωσε.

Όσο για τη σύγχρονη μουσική, ο Κώστας Τουρνάς δήλωσε: «Η σύγχρονη μουσική σκηνή χαρακτηρίζεται χίλια τα εκατό από μία λέξη - κλειδί στα δικά μου μάτια, τον θυμό. Έχει έναν θυμό, ο οποίος είναι απόλυτα δικαιολογημένος. Άλλοτε μεταφράζεται σε βρισιές, και άλλοτε σε διεκδίκηση. Ακούς στα τραγούδια συχνά "θέλω, θέλω, θέλω". Πίσω του κρύβει πάντα έναν θυμό».

Αναφορικά με την τραπ σκηνή, είπε: «Δεν είμαι φίλος της τραπ μουσικής, αυτού του είδους της έκφρασης, γιατί αγαπάω πολύ τη μουσική. H τραπ έχει έναν ρυθμό, μία πιεστική αντίληψη του ρυθμού, πεζό λόγο, ρίμα που δεν είναι εύκολο πράγμα και υπάρχουν εξαιρετικά ταλαντούχοι άνθρωποι σε αυτό. Εάν ένας άνθρωπος που ασχολείται με τη μουσική ξεθυμώσει, δεν ψάχνει να βρει φταίχτες και μιλήσει για τον εαυτό του, νομίζω ότι θα μας δώσει περισσότερα. Ο θυμός δεν είναι καλός σύμβουλος. Ωραία, θα είσαι ένας καταγγέλλων. Και λοιπόν;»

«Άνοιξε» την ψυχή του ο Γιώργος Μαρίνος: «Δεν ήθελα να ξεφτιλιστώ...»

Ο Γιώργος Μαρίνος είναι ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης, ο οποίος έκανε μεγάλη επιτυχία όχι μόνο ως παρουσιαστής, αλλά και ως ηθοποιός. Ο ίδιος «άνοιξε» την ψυχή του και μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με την απόφασή του να αποσυρθεί, αποκαλύπτοντας πως δεν ήθελε να ξεφτιλιστεί.

Σήμερα, ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε ένα σπίτι στη Βούλα και αυτό του έχει στοιχίσει πολύ.

«Προτίμησα να φύγω από τον χώρο πριν έρθει η ώρα που θα αποφάσιζαν άλλοι να με «φύγουν». Αλλά έπρεπε να σταματήσω , γιατί μεγαλώνω και δεν ήθελα να γίνω ξεφτίλα», δήλωσε στο περιοδικό ciao και συνέχισε: «Δεν ήθελα να ξεφτιλιστώ, γιατί έχω δει πολλούς σταρ να γίνονται χάλια.

Δεν περίμενα να μου στοιχίσει όμως τόσο πολύ, σε σημείο που να χρειαστεί να επισκεφτώ γιατρό. Ακόμη και ενενήντα χρονών να ήμουνα πάλι θα πάθαινα κατάθλιψη αν σταματούσα τη δουλειά μου».

Γιώργος Μαρίνος

Ο showman πιο ειλικρινής από ποτέ δεν δίστασε ν' αποκαλύψει ότι περνάει πολλά συναισθηματικά και ψυχολογικά προβλήματα, αφού η δουλειά του ήταν όλη του η ζωή.

Μάλιστα, νιώθει πικρία για κάποιους συναδέλφους του, οι οποίοι δεν βρίσκονται στο πλευρό του. «Να πω την αλήθεια, αισθάνομαι ριγμένος από την όλη κατάσταση, αλλά δόξα τω Θεώ πέρασα σπουδαία. Κυρίως, όμως έχω παράπονα από τους ιθύνοντες που συνήθως κρύβονται και από τους οποίους ποτέ δεν ζήτησα τίποτα.

Αυτό μου έχει προκαλέσει κατάθλιψη, παίρνω κάποια φάρμακα και ακολουθώ θεραπευτική αγωγή. Θέλω κάποια στιγμή να γίνω καλά και να μιλήσω για όσα με πίκραναν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share