Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Μαύρα» μαντάτα για τον Μίκαελ Σουμάχερ: «Δεν είναι μέλος της οικογένειάς του, τον έχουν εκεί αλλά...»

Η εξέλιξη της υγείας του κορυφαίου πιλότου

2 Μαρτίου 2023 18:01
«Μαύρα» μαντάτα για τον Μίκαελ Σουμάχερ: «Δεν είναι μέλος της οικογένειάς του, τον έχουν εκεί αλλά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ δεν έχει δείξει ακόμη σημάδια πως μπορεί να επανέλθει πλήρως, με τον Έντι Τζόρνταν, τον άνθρωπο που τον έβαλε στην Formula 1, να μιλά στο στοιχηματικό πρακτορείο OLBG για τον διάσημο πρώην οδηγό, αλλά και τον γιο του, την ίδια στιγμή που η οικογένειά του σιωπά.

Ο Έντι Τζόρνταν αποκάλυψε πως ο Μίκαελ Σουμάχερ ονόμασε Μικ τον γιο του, προς τιμή του Αυστραλού θρύλου της μοτοσικλέτας, Μικ Ντούχαν. «Δεν είναι εύκολο να ξέρεις πως ο πατέρας σου δε μπορεί να αποτελεί μέλος της οικογένειας, είναι εκεί αλλά δεν είναι εκεί. Έχω τη δική μου οπτική αλλά δε θέλω να την κάνω δημόσια», δήλωσε ο Eddie Jordan.

Ο χρόνος συνεργασίας του Έντι Τζόρνταν με τον Μίκαελ Σουμάχερ ήταν σύντομος. Ωστόσο οι δύο άνδρες ήρθαν αμέσως κοντά ξεκινώντας δεσμούς φιλίας.

«Βγήκα από την άνεσή μου για να τον βρω, να του δώσω την πρώτη του ευκαιρία στο Spa. Δεν κράτησε πολύ, αλλά η αγάπη γι’ αυτόν διαρκεί ακόμα και θα διαρκεί πάντα, όσο είμαι σε θέση να αναπνέω», δήλωσε ο Έντι Τζόρνταν.

Η "κατάρα" των Σουμάχερ συνεχίζεται - Έσπασε την σπονδυλική του στήλη ο ανηψιός του Μίκαελ Σουμάχερ

Τη σπονδυλική του στήλη έσπασε ο ανιψιός του Μίκαελ Σουμάχερ, Ντέιβιντ σε ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη στη Γερμανία. Ο ίδιος υπέστη τα τραύματα έπειτα από σύγκρουση με τον Thomas Preining κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης DTM του Σαββάτου στο Hockenheimring.

Ο προτελευταίος αγώνας της σεζόν στο DTM που έγινε το Σάββατο που μας πέρασε (08/10) διεκόπη προσωρινά, μετά τις πολλαπλές συγκρούσεις στον έκτο του γύρο. Το safety car βγήκε εκτός πίστας και έπειτα τέθηκε συναγερμός.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι οδηγοί υποβλήθηκαν σε ιατρικούς ελέγχους και ο 20χρονος Σουμάχερ, ο οποίος είναι γιος του πρώην οδηγού της Formula 1, Ralf, έλαβε αρχικά το «πράσινο φως» από τους γιατρούς. Ωστόσο, περαιτέρω εξετάσεις αργότερα μέσα στην εβδομάδα αποκάλυψαν ότι ένας οσφυϊκός σπόνδυλος στην πλάτη του είχε σπάσει.

Ο Ραλφ Σουμάχερ είπε στο περιοδικό Motorsport: «Όταν ο Ντέιβιντ γύρισε σπίτι, παραπονιόταν για πόνους στην πλάτη.

Στη συνέχεια αποφασίσαμε να πάμε σε ένα νοσοκομείο στο Σάλτσμπουργκ για να κάνουμε μαγνητική τομογραφία. Αποδείχθηκε ότι έσπασε οσφυϊκός σπόνδυλος. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, αυτό σημαίνει διάλειμμα περίπου έξι εβδομάδων για τον Ντέιβιντ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share