Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Μίλησε «έξω από τα δόντια» η Κατερίνα Καραβάτου: «Με τον Κρατερό Κατσούλη κάναμε...»

Τι εξομολογήθηκε;

2 Μαρτίου 2023 14:25
Μίλησε «έξω από τα δόντια» η Κατερίνα Καραβάτου: «Με τον Κρατερό Κατσούλη κάναμε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ» παραχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου, λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της, από τον Κρατερό Κατσούλη και μίλησε «έξω από τα δόντια».

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη από την «Φωλιά των Κου- Κου» και στην απόφαση τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Κρατερός Κατσούλης για τη σχέση του με την Κατερίνα Καραβάτου.

Προφανώς η απόφαση σας να χωρίσετε δεν πάρθηκε μία μέρα πριν την ανακοίνωση;

Προφανώς. Αλλιώς θα ήμασταν μη σοβαροί, μη συνετοί άνθρωποι και όχι αντάξιοι των σοβαρών και σημαντικών περιστάσεων. Με τον Κρατερό έχουμε δύο παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνα μας.

Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου

Η ανακοίνωση τα λέει όλα και δείχνει το μέγεθος της ευθύνης που έχουμε απέναντι στα παιδιά και τους εαυτούς μας. Δεν ήταν κάτι που έγινε χωρίς σκέψη.

Τι είναι για σένα ο Κρατερός;

Θα είναι για πάντα ο μπαμπάς του Αρίωνα και της Αέλιας. Θα είμαστε πάντα οικογένεια.

Γνωρίζοντας την τεράστια αδυναμία που έχετε στα παιδιά σας, είσαι σίγουρη πως κάνατε ότι περνούσε από το χέρι σας για να μην φτάσετε στον χωρισμό;

Κάναμε, όπως λέει η ανακοίνωση, μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε.

Πέταξε «βόμβα» η Κατερίνα Καραβάτου: «Δυο μήνες πριν πεθάνει η μαμά μου με τον Κρατερό Κατσούλη είχαμε...»

Η Κατερίνα Καραβάτου πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές πρόσφατα, καθώς δύο μήνες πριν πεθάνει η μαμά της πήρε διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη.

Η παρουσιάστρια, που δεν έκρυψε ποτέ την αλήθεια της, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε τα τελευταία χρόνια με τον θάνατο της μητέρας της και το διαζύγιό της από τον Κρατερό Κατσούλη.

Όπως σημείωσε η παρουσιάστρια: «Πέρσι δεν ήταν εύκολη χρονιά γενικά, σαν να μην πήγαινε τίποτα καλά. Έλεγα: έχει κι άλλο; Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό, γιατί δεν πίστευα ότι μπορεί να γίνουν τόσα πράγματα μαζεμένα, να είναι τόσο πολύ δυσάρεστα και να αισθανθώ τόσο μεγάλη απογοήτευση από τους ανθρώπους».

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου για τις δύσκολες στιγμές

Στη συνέχεια της συνέντευξής της, η Κατερίνα Καραβάτου τόνισε: «Ήταν κάτι τόσο βαθιά διδακτικό, πόνεσα πάρα πολύ και μετά θυμόμουν την Άση Μπήλιου που μας έλεγε σε συζητήσεις που κάναμε: να ξέρεις ότι οι αλλαγές την ώρα που γίνονται είναι πάντα σφοδρές, δεν αρέσουν σε κανέναν. Μετά όμως τα δώρα που θα φέρουν θα κάνουν τη ζωή σου πολύ διαφορετική και έτσι ήταν».

Μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας της, η παρουσιάστρια είπε: «Αν με συγκρίνεις πέρσι με φέτος και μιλάω για μέσα μου , δεν έχω καμία σχέση. Δεν ήμουν καθόλου καλά. Η ψυχολόγος μου μού είχε πει όταν πέθανε η μητέρα μου: Είναι πολύ δύσκολο, όποια σχέση κι αν έχει κανείς με τη μητέρα του, όταν τη χάνει είναι το βασικό σημείο ενηλικίωσης του ανθρώπου. Και μου λέει: εσύ έχεις να τραβήξεις όλο αυτό και είσαι και μόνη, είναι σίγουρο ότι θα ‘ναι δύσκολο αλλά θα τα καταφέρεις. Και όντως».

Όταν η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, ρώτησε την Κατερίνα Καραβάτου, τους λόγους που νιώθει μόνη, εκεί αποκρίθηκε: «Γιατί έτσι είναι. Είμαι μόνη. Δυο μήνες πριν πεθάνει η μαμά μου, είχαμε πάρει το διαζύγιο με τον Κρατερό, οπότε ήταν μία περίοδος πολύ δύσκολη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share