Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Μου έλεγαν να…»: Το απόλυτο σοκ για την Κατερίνα Καραβάτου μετά το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη

«Έμαθα το μάθημά μου...»

30 Ιανουαρίου 2023 15:26
«Μου έλεγαν να…»: Το απόλυτο σοκ για την Κατερίνα Καραβάτου μετά το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για ένα σοκ, που είχε βιώσει στο παρελθόν εξαιτίας αντιδράσεών εναντίον της μετά το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη και όχι μόνο, με αφορμή το «ξέσπασμα» του Αλέξανδρου Κοψιάλη.

Μιλώντας για το θέμα με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Τι λες τώρα» η παρουσιάστρια εξήγησε πως αυτόν ακριβώς τον πόλεμο είχε δεχτεί κι η ίδια με τον Κρατερό Κατσουλη, λόγω μίας ερώτησης που είχαν κάνει σε παίκτες του Big Brother κι είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Το βίωμα του bullying για την Κατερίνα Καραβάτου

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους δίδυμους αδερφούς Βαρουξή, οι οποίοι αποκάλυψαν στον αέρα της εκπομπής «Φωλιά των Κου-Κου» αποκάλυψαν ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με την ίδια κοπέλα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου: «Μη μου μιλάς εμένα για bullying, πέρυσι τέτοιο καιρό το έμαθα πάρα πολύ καλά το μάθημά μου και εμένα δεν είχε πάρει και αυτή την έκταση, γιατί εγώ δεν έχω έναν λογαριασμό σαν του Κοψιάλη».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Θυμάσαι τι μου συνέβη με όλα αυτά τα πράγματα, γιατί πραγματικά όταν σου ρίχνουν κατάρες για τα παιδάκια σου, την οικογένειά σου, τη μάνα σου, τον πατέρα σου κτλ, είναι μια ιστορία πάρα πολύ δύσκολη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share