Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έριξε «πυρά» ο Θοδωρής Αθερίδης: «Το έκανε θέμα ο Γιώργος Λιάγκας...»

Τι συνέβη μεταξύ τους;

27 Φεβρουαρίου 2023 15:30
Έριξε «πυρά» ο Θοδωρής Αθερίδης: «Το έκανε θέμα ο Γιώργος Λιάγκας...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θοδωρής Αθερίδης έχει βρεθεί στο επίκεντρο αρκετών σχολίων για τις δηλώσεις του τόσο για τον Γιώργο Κιμούλη, όσο και για τον Μάρκο Σεφερλή. Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στον Θανάση Πάτρα και το "Mega Καλημέρα” και αναφέρθηκε σε όλα, ρίχνοντας «πυρά» στο Γιώργο Λιάγκα και τονίζοντας πως εκείνος το έκανε θέμα.

Αρχικά για τον Μάρκο Σεφερλή, είπε: «Δε ξέρω γιατί έγινε τόσος χαμός με αυτό που είπα για τον Μάρκο Σεφερλή. Ίσως γιατί είπα ότι καθόμασταν με την κόρη μου και δεν περιμέναμε να δούμε κάτι υψηλής ποιότητας αλλά, σε αυτή την κατηγορία που περιγράφω, βάζω και εμένα μέσα.

Δεν αξιώνω όποιος έρχεται σε εμένα να δει κάτι υψηλής ποιότητας, εννοώ να περάσει καλά. Όταν λέω υψηλής ποιότητας εννοώ τον Ταρκόφσκι, πράγματα που δε μας αφορούν. Ξέραμε εκ προοιμίου ότι αν κάτσουμε και δούμε Σεφερλή θα γελάσουμε και θα περάσουμε ωραία.

Ο Μάρκος το κατάλαβε με τη μια. Και να σου πω κάτι; Ούτε ο Μάρκος θεωρεί ότι είναι τόσο υψηλής ποιότητας, είναι διασκεδαστής, ψυχαγωγός, όπως είμαι κι εγώ και όπως είμαστε όλοι. Απλά κάποιοι το παραδεχόμαστε και κάποιοι δεν το παραδέχονται. Κάποιοι θεωρούν ότι δεν είναι αυτό μόνο.

Ε, αυτό μόνο είσαι φίλε, τέλος. Εγώ με τον Μάρκο το έχουμε λυμένο το θέμα. Έρχεται με βλέπει, πηγαίνω τον βλέπω και γελάω και με αυτά που γελάω, λέω με τις σαχλαμάρες. Όταν βγαίνεις με την παρέα σου, δε λες "έλα να πούμε καμιά σαχλαμάρα να γελάσουμε;” ρίχνει αυτό το επίπεδο της παρέας;»

Και πρόσθεσε: «Ο πνευματικός μου έλεγε, "αν κάνεις τον άλλον να γελάσει ενώ είναι στεναχωρημένος, είναι όλα τα λεφτά. Το γέλιο είναι άυλη φιλανθρωπία”. Γι’ αυτό είναι γεμάτος ο Μάρκος και μακάρι να μπορούσα να του μοιάσω στο ένα τρίτο.

Το θέμα όλο το έκανε ο Γιώργος Λιάγκας που είπε "δες πως αποδομείς με μια καλή κουβέντα” και ότι χρησιμοποίησα τη ρητορική, αλλά εγώ δεν έκανα αυτό και δεν είχα και κανέναν τέτοιο σκοπό».

Αποκάλυψη «φωτιά» Σταματίνας Τσιμτσιλή για Λιάγκα - Σκορδά: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Γιώργος και η Φαίη...»

Με αφορμή της πρόσφατες δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το παρασκήνιο της στιγμής που έμαθε για τη μεταγραφή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στον AΝΤ1. Ενώ, πριν μερικά χρόνια και όταν η Μαριέττα Χρουσαλά είχε γεννήσει το γιο της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της προέβη σε αποκαλύψεις, χαρακτηρίζοντάς την άτιμη!

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ με το κανάλι για πρωινό. Επίσης, θεωρώ, ότι είναι λίγο αγένεια για τον Γιώργο Λιάγκα και γι’ αυτό θα παρακαλέσω να μην με ξαναρωτήσουν γι’ αυτό. Είναι ένας άνθρωπος με μία ομάδα που κάνουν πρωινό, πάει καλά, και είναι προσβλητικό συνέχεια κάποιον να ακούει ότι θα κάνει πρωινό ή αν θα κάνει πρωινό, οπότε θα ήθελα να είναι η τελευταία φορά που το συζητάω», δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την παρουσιάστρια του Happy Day να σχολιάζει πως:

«Είναι ένας πολύ αξιόλογος επαγγελματίας με πολύπλευρο ταλέντο και σε ό,τι έχει δοκιμαστεί, τα έχει πάει πολύ καλά. Βέβαια, θέλω να του πω κάτι με πολλή αγάπη που είναι πολύ πιο έμπειρος από εμένα. Λέει ότι δεν είναι έντιμο για τον Γιώργο Λιάγκα που είναι στη ζώνη, να τον ρωτούν αν θα τον αντικαταστήσει.

Έχεις δίκιο Γρηγόρη μου, αλλά αν κάποιος από εσένα και τον Γιώργο Λιάγκα έχει αποφασίσει να κάνει ασκήσεις επί χάρτου, δεν θα σκεφτεί ούτε εσένα, ούτε τον Γιώργο, ούτε εμένα.

Επειδή τα κανάλια είναι επιχειρήσεις και πολλές φορές οι άνθρωποι που είναι σε διοικητικές θέσεις κάνουν κάποια σενάρια που έχουν καραμπόλες και παράπλευρες απώλειες, αλλά σκέφτονται το καλό της επιχείρησης, δεν το βλέπουν έτσι».

«Μου έχει τύχει να είμαι και στις δύο πλευρές. Και στην πλευρά του θιγμένου που ξαφνικά από μία καραμπόλα βρέθηκε χωρίς δουλειά και μάλιστα είχε τύχει τότε να είναι ο Γιώργος και η Φαίη που ήρθαν από το Mega στον ΑΝΤ1 και το έμαθα από ένα δελτίο Τύπου. Και μου έχει τύχει να συζητάω να πάω κάπου, που δεν πήγα, αλλά αν πήγαινα θα έτρωγα μία ώρα από μία εκπομπή που είναι 15 χρόνια στον αέρα. Έλεγα “μα πώς θα το πάρουν αυτοί οι άνθρωποι;”, και μου έλεγαν “μην ανησυχείς, είναι το καλό της επιχείρησης”.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Λιάγκας και η Φαίη που ήρθαν τότε στον ΑΝΤ1, το έκαναν για να κάνουν κακό σε εμένα, δεν το εξέλαβα έτσι. Κι αντίστοιχα, αν είχα πάει κι εγώ εκεί που συζητούσα που δεν πήγα, δεν είναι ότι θα είχα προσωπικό με κάποιον που η ζώνη θα έμπαινε στη δική του», αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share