Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξεσπάθωσε ο Μάρκος Σεφερλής: «Μην προσπαθήσεις να πείσεις κανέναν για...» - Η καυστική απάντηση στο υποτιμητικό σχόλιο του Θοδωρή Αθερίδη (photo-video)

«Αυτοί που πρέπει το έχουν αναγνωρίσει πολλά χρόνια πριν και είναι πάντα εκεί. Δίπλα μου»

18 Ιανουαρίου 2023 16:54
Ξεσπάθωσε ο Μάρκος Σεφερλής: «Μην προσπαθήσεις να πείσεις κανέναν για...» - Η καυστική απάντηση στο υποτιμητικό σχόλιο του Θοδωρή Αθερίδη (photo-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής αποφάσισε να απαντήσει δημόσια σε όσα είπε ο Θοδωρής Αθερίδης σε πρόσφατο poadcast. Παράλληλα, ο Μάρκος Σεφερλής μπορεί τελευταία να κατάφερε να επικρατήσει σε μια δίκη έναντι συναδέλφου του, αλλά αναφορά έκανε και γνωστός παρουσιαστής στη συνεργασία τους.

«Όταν έκανε τα “Κατά Μάρκον” έπαιρνα το παιδί μου και καθόμασταν αγκαλιά και κατουριόμασταν στο γέλιο. Δεν θεωρούσαμε ότι βλέπαμε κάτι υψηλά ποιοτικό. Μας ενδιέφερε όμως τόσο πολύ το πόσο διαθέσιμος είναι να κάνει σαχλαμάρες, να δοθεί με όλη του την ψυχή που αυτό από μόνο του ήταν πολύ γοητευτικό» ανέφερε ο Θοδωρής Αθερίδης ενώ το χαρακτηριστικό απόσπασμα μετέδωσε η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό».

«To stand up comedy στηρίζεται πάρα πού στο λογοπαίγνιο. Αν θέλουμε να δώσουμε τα εύσημα ποιος το έφερε αυτό πρώτος που το κάνει κατά κόρον είναι ο Σεφερλής» συμπλήρωσε με τον Γιώργο ΛΙάγκα να τονίζει: «Πως υποτιμάς έναν άνθρωπο λέγοντας καλά λόγια για αυτόν».

«Μην προσπαθήσεις να πείσεις κανέναν για...» - Η καυστική απάντηση στο υποτιμητικό σχόλιο του Θοδωρή Αθερίδη

Ο Μάρκος Σεφερλής δεν άφησε ασχολίαστες τις συγκεκριμένες δηλώσεις. «Θοδωρή Αθερίδη, σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Θερμή παράκληση! Μην προσπαθείς να πείσεις κανέναν για το ταλέντο μου! Αυτοί που πρέπει το έχουν αναγνωρίσει πολλά χρόνια πριν και είναι πάντα εκεί. Δίπλα μου» έγραψε στο Instagram του ο κωμικός.

Συγκλονίζει ο Μάρκος Σεφερλής για τον γιο του: «Είναι "κατάρα"...» (Video)

Ο Μάρκος Σεφερλής που όλοι αγαπάμε βρέθηκε στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» και μίλησε για την πορεία του όλα αυτα τα χρόνια στο θέατρο, για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει και για τον μονάκριβο γιο του, Χάρη.

«Είμαι καλά. Έχω μία οικογένεια που είμαστε και οι τρεις μαζί. Μετά τον ερχομό του Χάρη έγινε συμπαγής αυτή η οικογένεια. Τώρα βέβαια ο Χάρης έχει γίνει 19 ετών, σύμμαχός μου σε όλα. Είναι δίπλα μου, είναι πια σε μία ηλικία που με νοιάζεται κι αυτός. Πιο μικρός τον νοιαζόμουν εγώ και η μαμά του».

«Τώρα συμπάσχει κι αυτός μαζί μας. Ό,τι αναλαμβάνουμε να κάνουμε είναι εκεί με ένα τηλέφωνο, μας δίνει κουράγιο, ανά πάσα στιγμή της ημέρας παίρνει να δει τι κάνουμε, πώς είμαστε. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων» πρόσθεσε επίσης ο Μάρκος Σεφερλής για τον γιο του.

Η δήλωση του για την δημοσιότητα στη χώρα μας

«Δεν το ήθελε, όχι ότι το συζητήσαμε. Ενώ πιτσιρικάς του άρεσε, έδειχνε ότι έχει και ταλέντο. Εγώ έλεγα τότε και σε συνεντεύξεις ότι θα μου άρεσε να κάνει τη δουλειά που κάνω εγώ, για να πάρει αυτή την αγάπη που έχω πάρει εγώ.

Η Έλενα έλεγε όχι μακριά, γιατί είναι ένα δύσκολο επάγγελμα κι όπως ξέρεις πολύ καλά στην Ελλάδα είναι λίγο κατάρα να είσαι παιδί πολύ επώνυμου ή πολύ πετυχημένου» δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής.

«Όταν ο μπαμπάς ή η μαμά κάνει καριέρα μεγάλη, πάντα υπάρχει σύγκριση όσο καλός και να είσαι. Μπορεί να είσαι και καλύτερος αλλά το παιδί δεν μπορεί να αποδείξει ποτέ ότι είναι καλύτερο ή ότι έχει τη δική του προσωπικότητα»

Τέλος και για να κλείσει το θέμα ο Μάρκος Σεφερλής ανέφερε: «Δεν φταίει ο κόσμος σε αυτό. Έχει περάσει καλά ή έχει συνδεθεί με τον πατέρα ή τη μητέρα και μετά πάντα το παιδί κουβαλάει αυτή την ιδιότητα: ο γιος ή η κόρη του τάδε ή της τάδε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share